iOS 14 forbedrer Apple-meddelelser, men sådan gør jeg det endnu bedre

iOS 14 forbedrer Apple-meddelelser, men sådan gør jeg det endnu bedre

25. juni 2020 0 Af Mathias
  • Med start af WWDC 2020 i dag, gav Apple os et kig på, hvad der kommer i iOS 14 dette efterår, med en bred vifte af ny funktionalitet planlagt til iPhones, iPads, Mac og mere.
  • Apples Messages-app er blandt de tjenester, den bringer et væld af nye funktioner til.
  • Her er en ting, jeg dog gerne vil se, for at gøre Apples Messages-app endnu bedre.

For et par dage siden begyndte jeg at undersøge en tur, jeg muligvis skulle tage i efteråret (coronavirus-pandemien, ikke desto mindre), og til sidst kom jeg til et punkt om at skulle tale med en repræsentant fra hotellet, som jeg har fået øje med. Men ikke via telefonen – hvem har tid til det? Jeg ville hurtigt sende en besked til nogen. Min præference ville have været gennem Apples Messages-app, som iPhone-producenten afslørede en række forbedringer på WWDC 2020 på mandag, hvilket vil gøre appen meget mere nyttig, når den nyeste generation af virksomhedens mobile software, iOS 14, kommer til dette efterår.

En ting gjorde jeg dog ikke hør talt om i dag midt i alle de store nye funktioner, der kommer til appen – som inkluderer nyttige finjusteringer som muligheden for nu at fastgøre dine yndlingskontakter og grupper for at sikre, at disse chats forbliver øverst af dine beskeder indbakke – er Apples Business Chat, som giver dig mulighed for direkte at sende beskeder til virksomheder, hvis du kører en opdateret version af iOS.

Jeg har generelt fundet det irriterende og trættende at bruge Messages-appen til dette, selvom funktionen er faktisk ret stor – på en begrænset måde. Det er så let at sende en besked til en Apple-repræsentant, for eksempel når jeg har et problem med en af ​​mine Apple-enheder, eller hvis jeg har brug for noget som at tage en aftale for at se nogen i Apple-butikken i nærheden af ​​min lejlighed. Relativt få virksomheder understøtter Apples Business Chat, dog sammenlignet med universet af virksomheder og virksomheder derude. Sikker på, du får nogle af de sædvanlige mistænkte, der arbejder med tjenesten – mærker som Burberry, Hilton og Home Depot – men ikke… ja, ikke den hotelkæde, jeg havde brug for.

Læs også  Apple AirPods 3: Alt hvad vi ved indtil videre

Jeg faldt tilbage på et alternativ til meddelelser, der utvivlsomt er nyttigt til ting som dette: Facebook Messenger.

Artiklen forsætter under annoncen
Billedkilde: Facebook

Alle og stort set alle mærker, det ser ud som, har stadig en Facebook-side, og da en Messenger-indbakke er knyttet til denne side, er Facebook som en universel telefonbog for mig. Jeg har kontaktet så mange kilder på denne måde og med succes fået mange virksomheder til at besvare mine spørgsmål med bare et par tryk, hvilket sparer mig så meget tid, jeg ellers ville have brugt på telefonen.

Nu, indrømmet, reagerer ikke alle virksomheder hurtigt på meddelelser sendt via Facebook Messenger, så det er en ting at tage højde for. Jeg kan dog tilgive forsinkelsen, fordi det tager hele to sekunder at finde den forretning, jeg vil sende en forespørgsel til.

Alternativt, Sådan starter du en samtale via Business Chat gennem Apple-meddelelser: “Du kan starte en samtale gennem Maps, Safari, Siri og Search og gennem deltagende virksomheders websteder og apps. Søg efter virksomheden, og tryk så på

og start samtalen.

“Hvis du ikke kan se

Artiklen forsætter under annoncen

når du søger efter en virksomhed, kan det muligvis ikke verificeres med Business Chat. Ikke alle verificerede virksomheder vil have de samme muligheder, såsom at foretage køb eller planlægge aftaler gennem Business Chat. ”

Jeg ønsker, at det var så meget enklere for at finde den forretning, jeg vil chatte med. Når dette sker, vil det være lettere for mig at gå all-in på meddelelser uden at skulle bruge flere messaging-apps for at kontakte de mennesker og virksomheder, jeg har brug for. Dette er naturligvis ikke for at antyde, at appen ikke er fantastisk, da den findes nu. Denne præference er bare noget, jeg gerne vil se for at få mig til at elske den endnu mere.

Læs også  PS5-priser lækkede lige før Sonys store begivenhed - og forudbestillinger starter angiveligt i morgen

Med hensyn til de nye funktioner, der kommer til meddelelser i efteråret, her er en forhåndsvisning, som Apple delte i dag:

“Meddelelser er centrale i kommunikationen med venner og familie, og nu er det lettere at holde kontakten og hurtigt få adgang til vigtige meddelelser. Brugere kan fastgøre samtaler øverst på deres meddelelsesliste, nemt holde trit med livlige gruppetråde gennem omtaler og inline-svar og yderligere tilpasse samtaler ved at indstille et gruppefoto ved hjælp af et billede eller emoji. Nye Memoji-indstillinger i meddelelser er endnu mere inkluderende og forskellige med ekstra frisurer, hovedbeklædning, ansigtstøj og meget mere. ”

For at lære mere om, hvad der kommer i iOS 14 mere generelt, skal du gå her.