Insider siger, at der snart kommer en $ 399 Xbox Series S, men der er også dårlige nyheder

Insider siger, at der snart kommer en $ 399 Xbox Series S, men der er også dårlige nyheder

15. juni 2020 0 Af Mathias
  • Xbox-serien X-prisen vil ikke være lavere end PS5, hvis en lækers nyeste tweets skal antages.
  • Serie X begynder angiveligt at begynde på $ 499, ligesom PS5, med den nye Microsoft-konsol, der er sat til at blive lanceret den 6. november.
  • En billigere serie S blev også nævnt i den samme serie af tweets, men den mere overkommelige enhed rammer tilsyneladende først butikker inden et tidspunkt i 2021.

Sonys store PlayStation-begivenhed nærmer sig hurtigt, men virksomheden er ikke ved at afsløre de største PS5-hemmeligheder torsdag. Konsolens design, pris og frigivelsesdato vil blive annonceret på et senere tidspunkt, ifølge en lækker. Den samme person delte også præcise lanceringsdetaljer og prisoplysninger for Xbox Series X og sagde, at den billige Xbox, vi fortsat hører om, måske ikke kommer i efteråret.

Vi har i øjeblikket to forskellige typer rygter, når det kommer til indgangsprisen for den næste gen Xbox. Nogle siger, at Microsoft har arbejdet på to forskellige enheder og efterlignet sin Xbox One X- og One S-strategi. One S ville være den mere overkommelige version og kunne være billigere end PS5. Andre lækager siger, at Microsoft også ser ud til at underbøde Sony med Series X. Microsoft venter angiveligt på, at Sony foretager det første skridt, før de annoncerer, at Series X vil være mere overkommelig end PS5.

Leaker @ IronManPS5, der netop delte en skattekiste af ubekræftede PS5-nyheder, postede også på Twitter-oplysninger om Microsofts Xbox Series X-lanceringsplaner. Ifølge denne mystiske person vil Xbox Series X være tilgængelig i flere lande i feriesæsonen i 2020. Nordamerika og Europa kommer ind den 6. november til en anbefalet udsalgspris på $ 499 (USA), € 499 (EU), og £ 449 (UK).

Det er de samme nøjagtige priser, der er anført for PS5 i en anden tweet. Hvis noget af dette er sandt, er Series X muligvis ikke billigere end PS5.

Dog Iron Man sagde også, at Microsoft vil lancere Xbox Series S på verdensplan på en uspecificeret dato i 2021, og konsollen vil sælge for $ 399 (USA), € 399 (EU) og £ 349 (UK). Det kan betyde, at den billigere nye Xbox, som alle ønsker, faktisk er i værkerne, men den vil ikke være tilgængelig i år.

Selvom det giver mening, har vi ingen måde at bekræfte noget af det. Microsofts Phil Spencer sagde for et par dage siden, at virksomheden er meget opmærksom på vanskeligheden ved at sælge en ny konsol i 2020, et år, der er blevet domineret af den nye coronavirus-pandemi og det økonomiske nedbrud. Xbox-hovedet sagde, at Microsofts strategi ikke vil handle om at sælge den nye konsol, men om at yde ekstraordinære oplevelser til spillere, uanset om de opgraderer deres konsol eller ikke.

Læs også  Den billigere nye Xbox har muligvis en hurtigere CPU end high-end PS5

Antagelse af Iron Man’s afsløringer pan ud kan Microsoft ende med at have en vigtig fordel i forhold til PS5 denne feriesæson. Xbox Series X kunne begynde at sælge i butikker op til to uger tidligere end PlayStation 5.

Lækageren gjorde ikke ‘ t siger, hvornår serien X vil gå på forudbestilling, men påståede forudbestillinger af PS5 vil starte i juli, efter at konsolens design er afsløret.