Insider siger, at den ønskede Galaxy Note 20-model aldrig vil eksistere

Insider siger, at den ønskede Galaxy Note 20-model aldrig vil eksistere

15. maj 2020 0 Af Mathias
  • Galaxy Note 20-serien har ikke en Ultra-model, som det er tilfældet for Galaxy S20-telefoner.
  • ) En insider afslørede specifikationsdetaljer for både Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 , som er i tråd med Galaxy S20-serien.
  • ) Den nye note har en større fingeraftrykssensor end andre Samsung-håndsæt, der indeholder Qualcomms nye 3D Sonic Max-teknologi.
  • Besøg GEAR-onlines hjemmeside for flere historier.

The Galaxy S20-serien er et af højdepunkterne i første halvår med hensyn til smartphone-flagskibe, men telefonen var ikke helt den succes Samsung ønskede, at den skulle være. Enheden ramte butikker, ligesom verden klodses op til den verdensomspændende coronavirus sundhedskrise, og de fleste markeder gik ind i lukninger kort efter det. Salg af smartphones blev skadet i processen, da verdens befolkning begyndte at prioritere andre køb. Selv uden COVID-19 ville Galaxy S20 have lidt takket være Samsungs overraskende prispolitik for serien. Den billigste S20, du kan købe, starter ved $ 999, hvilket er $ 300 mere end den billigste iPhone 11. Siden midten af ​​februar begyndte Samsung at køre alle mulige kampagnetøj for at sælge mere S20-aktier, ligesom flere Android-leverandører lancerede et mere overkommeligt flagskib med Galaxy S20 -lignende specifikationer. Samsung er ikke færdig med at starte telefoner med skøre specs, og Galaxy Note 20 er den næste på linje. Telefonen forventes at blive lanceret i begyndelsen af ​​august og vil indeholde avanceret hardware som S20-serien. I modsætning til S20 har Galaxy Note 20 imidlertid ikke en Ultra-version.

Ross Young fra Display Supply Chain Consultants tog til Twitter for et par dage siden for at videresende masser af note 20-oplysninger, inklusive åbenbaringen om, at der ikke vil være en Note 20 Ultra i butikkerne i år. Ifølge ham vil Galaxy Fold 2 fungere som Ultra. Det er det andet gen-fold-håndsæt, der skal lanceres sammen med Note 20-serien.

Young leverede adskillige note 20-skærm specifikationer på Twitter, der siger, at begge telefoner vil have 120Hz OLED-skærme og lidt øgede opløsninger. Galaxy Note 20 har en 6,3-tommer skærm, mens Note 20 -skærmen måler næsten 6,9 tommer.

Læs også  Nintendo Direct live stream: Se den nyeste Indie World Showcase her

YouTuber GregglesTV interviewede Young, efter at han bogførte sin Galaxy Fold og Note 20 lækager, og det er ‘, hvor displayeksperten afslørede yderligere detaljer om den kommende Galaxy Note 20-serie.

Artiklen forsætter under annoncen

Note 20 og Note 20 har begge en ny fingeraftryksmålingsteknologi på displayet, da de vil indarbejde Qualcomms 3D Sonic Max fingeraftrykslæser i displayet. Det er den splinternye sensor, som Qualcomm afslørede i december. 3D Sonic Max-teknologien understøtter to fingre, og den vil være 17 gange større end tidligere versioner.

Young sagde også, at note 20 telefoner har 16 GB RAM som standard, og at de har batteripakker, der spænder overalt fra 4.000 mAh til 5.000 mAh. Begge telefoner har et design, der ligner Galaxy Note 10 og S20, og har et hulpunkts-selfie-kamera placeret i en central position.

Telefonerne bliver afsløret i begyndelsen af ​​august og ramt butikker et par uger senere, tilføjede Young. Prisstrukturen for de to håndsæt er ikke lækket.

Disse afsløringer er næppe overraskende, især hvis du er bekendt med Samsungs lanceringsstrategi for Galaxy S og Note-serien. S20 og Note 20 deler ikke kun designlinjer, men også de vigtigste specifikationer, som det var tilfældet med deres forgængere. Note 20 vil have en indbygget S Pen-pennen og en større fingeraftrykssensorer i displayet sammenlignet med S20-telefoner.

Artiklen forsætter under annoncen

Når det er sagt, der er et væsentligt aspekt, som Young ikke kunne løse, og det er kameraet i Note 20-serien. Uden en Note 20 Ultra i værkerne fortælles der ikke, om et Ultra-lignende kamerasystem vil være tilgængeligt på Note 20 eller ej. Den fulde samtale følger nedenfor.

Læs også  PS5-lanceringsopstillingen inkluderer ikke 'Horizon Forbidden West'