Insider afslører iPhone 12-lanceringsoplysninger og flere Apple-hemmeligheder

Insider afslører iPhone 12-lanceringsoplysninger og flere Apple-hemmeligheder

4. september 2020 0 Af Mathias
  • Udgivelsesdatoen for iPhone 12 er blevet udsat, bekræftede Apple for et par uger siden. En ny rapport nævner lanceringsforsinkelsen og siger, at iPhone 12-profferne muligvis vil starte endnu senere, end iPhone X gjorde tilbage i 2017.
  • rapporten beskriver også iPhone 12-designet og hovedspecifikationerne, som alle er i tråd med tidligere rapporter om sagen. Apple planlægger kun at sælge så mange som 75 millioner iPhone 12 enheder i år.
  • Apple vil også lancere en iPad Air på hele skærmen, to nye Apple ure, en ny HomePod-højttaler, AirPods-hovedtelefoner og AirTags-trackere i efteråret.

Året for det nye coronavirus kan have ændret alt om det daglige liv, men Apple vil stadig afsløre en ny iPhone-serie i efteråret. IPhone 12-lanceringsbegivenheden kan blive forsinket med så meget som en måned, med de billigere iPhone 12-versioner, der skulle lanceres i midten af oktober. IPhone 12-profferne ankommer et par uger efter, har flere lækager for nylig hævdet. Mens Apple for få uger siden bekræftede, at iPhone 12 ikke ville være tilgængelig i butikkerne i slutningen af september, afgav virksomheden ingen meddelelser om den næste iPhone-lanceringsbegivenhed eller telefonens lanceringsdato. En insider, der er fortrolig med Apples planer, har netop afsløret flere detaljer om iPhone 12-serien samt alle de andre nye Apple-produkter, som Apple vil lancere i de kommende måneder.

Artiklen forsætter under annoncen

Særligt fraværende fra Mark Gurmans nyt Bloomberg stykke om Apples kommende planer er ARM MacBook, der dukkede op i en anden rapport tidligere på ugen. Apple retede tilbage på WWDC 2020, at den første Mac med Apple Silicon inde vil starte i efteråret, da virksomheden planlægger at overføre hele sin pc-flåde til sine egne processorer. Nogle rapporter sagde, at enheden ville blive afsløret under iPhone-begivenheden, men Gurman nævner det ikke.

Læs også  Android 12: Alt, hvad der er værd at vide om Googles næste mobilstyresystem

Apple er ved at lancere en ny iPad Air-tablet i efteråret med “en kant-til-kant iPad Pro-lignende skærm”, bemærker rapporten. En nylig lækage viste os den påståede brugervejledning til den ikke udgivne tablet, som afslørede, at enheden ville pakke en Touch ID-knap indlejret i startknappen.

Den mest spændende detalje i Bloomberg vedrører Apple Watch. At Apple vil afsløre et nyt Series 6 flagskib bærbart, ved vi allerede. Men rapporten indikerer, at Apple også vil erstatte den mere overkommelige Series 3-enhed, som vil konkurrere med de billigere fitness-enheder. Det er uklart, hvilken slags funktioner Series 3-udskiftningen leverer, men der kan ikke benægtes, at $ 199 Watch 3 var en massiv succes. Et opdateret produkt vil sandsynligvis sælge lige så godt, især i år.

Artiklen forsætter under annoncen

Apple vil også afsløre en mindre og mere overkommelig HomePad-model, og det forventes at annoncere sine første over-ear AirPods-hovedtelefoner. Et nyt Apple TV med en hurtigere processor til forbedret spil og en opdateret fjernbetjening er også på vej, men det sendes muligvis først næste år.

Endelig forventes Apple at afsløre AirTags-trackerne under iPhone-begivenheden, som kommer med en læderetui.

Apple Watch
Apple Watch Serie 5 modeller. Billedkilde: Apple Inc.

Bloombergs rapport fokuserer mest på iPhone 12-serien, der afslørede, at håndsættets design og mange af dets funktioner blev afsluttet inden COVID-19’s største pandemistrejk. Men Apple havde problemer med den endelige test og måtte forsinke produktionsstart med flere uger på grund af pandemien. Som et resultat lanceres de billigere iPhone 12-modeller på en ikke specificeret dato i oktober efterfulgt af iPhone 12 Pro-telefoner i november. Mens Gurman ikke har nogen udgivelsesdatoer på iPhone 12, bemærker rapporten, at iPhone 12 Pro kommer i butikkerne endnu senere i sæsonen end iPhone X, som blev lanceret 3. november 2017.

Læs også  Apple udskyder iPhone-fotoscanning af CSAM-detektion midt i kontroverser
Artiklen forsætter under annoncen

Apple er begyndt at masseproducere iPhone 12-telefoner, og det forventer efterspørgsel på niveau med tidligere år, siger rapporten. Apple fremstiller 75 millioner 5G-iPhones i år, hvilket er i tråd med de oprindelige produktionsplaner for iPhone 11 og iPhone XS-serien.

Alle fire iPhone 12-telefoner understøtter 5G-forbindelse, men rapporten indikerer, at nogle få testere fandt ud af, at “nogle af de nuværende 5G-netværk forbedrer ikke forbindelseshastigheder meget.” 5G-tilslutning vil stadig være begrænset i visse lande.

Testere afslørede også, at 6,7-tommer er “en af dette års mest bemærkelsesværdige forbedringer,” men rapporten nævner ikke understøttelse af 120Hz. IPhone 12-profferne rygtes om at få skærme med højere opdateringshastighed, selvom ikke alle lækagerne er enige om, at funktionen er klar til at blive implementeret i år.

Rapporten siger, at alle fire iPhone-modeller har opdaterede designs med kvadratiske kanter svarende til iPad Pro. IPhone 12-profferne kommer i 6,1-tommer og 6,7-tommer størrelser og har midterrammer i rustfrit stål. Profferne får også en ny mørkeblå farve, der erstatter Midnight Green på iPhone 11. Den almindelige iPhone 12 har 5,4 ” og 6,1 ” skærme.

Artiklen forsætter under annoncen

På kameraets front kommer iPhone 12 Pros med LIDAR-sensorer svarende til dem på iPad Pro-modellerne.