Hvorfor Pixel fans bør rose iPhone

Hvorfor Pixel fans bør rose iPhone

15. maj 2020 0 Af Mathias
 • Google forventes i vid udstrækning at lancere en overkommelig Pixel 4a-telefon i de kommende uger, muligvis så snart begyndelsen af ​​juni.
 • Pixel 4a-udgivelsesdato er forsinket lidt, rapporter rapporterede tidligere i denne uge.
 • Pixel 4a-prisen har ændrede sig også fra tidligere estimater, og telefonen er muligvis endnu billigere end før. IPhone SE er muligvis skylden for alt det.
 • Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

 • Google har lavet telefoner i årevis, men alligevel lykkedes det ikke at komme med sin egen iPhone-lignende succeshistorie. Nexus-håndsættene var i det mindste først i begyndelsen billigere end andre enheder, men Google var ikke i stand til at vokse en stor nok base af loyale brugere. Omlægningen til Pixel kom med en drejning til premium-enheder. Google ønskede, at deres Android-flagskibe skulle være så gode som iPhones. Det er sandsynligvis grunden til, at iPhone har været den primære inspirationskilde for Pixel-serien i alle disse år. Men alligevel kunne Pixel-serien ikke sælges så godt som Google havde håbet. Så Google måtte justere sin flagskibstrategi sidste år og lancere mellemklasse-pixel, som folk gerne vil købe. Pixel 3a har måske været en større succes for Google end flagskibversioner, og det er Pixel 4a, der muligvis på samme måde kan øge salget. Faktisk er Pixel 4a muligvis endnu bedre, og det er alt sammen iPhone's “skyld.”

  Apple frigav en iPhone-version, som absolut ingen kan matche et par uger siden. Den nye iPhone SE har det samme design, som Apple introducerede i 2014, inklusive store og øverste og nederste bezels, der er ude af plads i 2020. Men enheden pakker den samme processor, der driver de tre iPhone 11-versioner. Det er en chip, der overgår alt, hvad der kører Android lige nu, inklusive alle de varme flagskibe fra 2020, som Galaxy S20 Ultra og OnePlus 8 Pro. Takket være denne A13-processor vil iPhone SE være en fremragende telefon i flere år, da den sandsynligvis vil modtage flere iOS-opdateringer, end Pixel-telefoner nogensinde vil. Den bedste ting ved iPhone SE er, at den sælger for kun $ 399, hvilket er en utrolig værdi, især i året med coronavirus.

  Pixel 4a rygtes også for at starte ved $ 399, og rapporter rapporterede, at telefonen vil ramme butikker på et tidspunkt i maj. Vi så endda annoncemodeller, der angav prismærket for det nye håndsæt:

  Billedkilde: Twitter

  Annoncemodus, der viser de påståede specifikationer og pris for Pixel 4a-telefonen.

  Rapporter i denne uge afslørede to uventede udviklinger for Pixel 4a. Telefonen annonceres i begyndelsen af ​​juni, flere uger senere end oprindeligt forventet. Og håndsættet er måske endnu billigere, end vi troede. 128 GB version ville koste $ 349, hvilket er $ 50 billigere end 64 GB iPhone SE. Nyheden kom fra 9to5Google's Stephen Hall, der postede det på Twitter.

  Tidligere rygter sagde, at 64 GB Pixel 4a ville starte ved $ 399. Men det er en alvorlig prisforlangende for en telefon, der ikke kan matche iPhone 399 USD. Selvfølgelig vil vi aldrig vide, om Google planlagde at sælge Pixel 4a for $ 399, men det er ikke urimeligt at antage, at den nye iPhone SE muligvis har tvunget Googles hånd.

  Det er uklart, om der vil være en 64 GB Pixel 4a til at begynde med. En sådan enhed skulle være endnu billigere end 128 GB-modellen, men kan Google gå under $ 300?

  Lad os ikke glemme, at Pixel 5 er rygter om at have en mellemklasse Qualcomm-chip snarere end den avancerede Snapdragon 865. Hvis det viser sig at være nøjagtigt, vil der ikke være nogen konkurrence mellem Pixel 5 og iPhone 12, når det kommer til ydeevne. Og Google bliver nødt til at prissætte Pixel 5 i overensstemmelse hermed.

  Så hvis du virkelig elsker Pixel-serien, og du ser frem til at købe en ny en i år, så skal du også takke iPhone for muligvis at tvinge Google til at tilbyde dig en meget bedre aftale.


Læs også  Apple nedsætter provision for App Store for de fleste udviklere i 2021