Hvordan GameStop hjælper dig med at have den dyre PS5 og Xbox Series X

Hvordan GameStop hjælper dig med at have den dyre PS5 og Xbox Series X

12. september 2020 0 Af Mathias
  • Sony har ikke annonceret PS5-prisen og udgivelsesdatoen, men tilgængelighedsoplysninger er sandsynligvis nært forestående i betragtning af Microsofts nylige træk.
  • Microsoft bekræftede tidligere på denne uge $ 299 Xbox Series S-konsollen og annoncerede derefter pris, udgivelsesdato og forudbestillingsdato for begge konsoller.
  • GameStop ser allerede på måder at få PS5 og nye Xbox-konsoller til at se mere overkommelige ud ved at tilbyde køberne flere afbetalingsplaner.

I modsætning til hvad mange tror, var Microsoft først med at annoncere prisen og lanceringsdato for sine Xbox Series X- og Series S-konsoller. Microsoft bekræftede, at Series S koster $ 299, og Series X vil være prissat til $ 499. Begge konsoller kan bestilles online den 22. september og sendes til forbrugerne den 10. november. Spillere venter nu på, at Sony foretager sit eget træk. Det bliver interessant at se, om Sony har råd til at sælge den almindelige PS5 til mindre end Xbox Series X. $ 500 er stadig en god pris at betale for en spilcomputer. Den digitale udgave af PlayStation 5 kunne helt sikkert gå langt under $ 499, men Sony kan sandsynligvis ikke matche Series S.

Men vi lever stadig i det nye koronavirusår, der leverede et betydeligt slag i verdensøkonomien. At $ 299 indgangspris for Series S kan være for dyrt for nogle købere, der måske har at gøre med mere presserende sager lige nu. Det er her forhandlere som GameStop måske kommer ind med PS5 og Xbox Series X-afdragstilbud, der gør den høje klistermærkepris lettere at fordøje.

Artiklen forsætter under annoncen

Microsoft har allerede taget skridt til at få de nye konsoller til at virke mere overkommelige ved at annoncere, at de begge vil være tilgængelige for køb via Xbox All Access-abonnementsplanen. Du betaler $ 25 eller $ 35 pr. Måned i to år for en af de to konsoller, og programmet leveres med Xbox Game Pass Ultimate-adgang. Og programmet udvidede lige til yderligere 12 lande. Men Sony har ikke et lignende betalingsprogram til PS5 – eller det har ikke annonceret et.

Læs også  Pixel 5 får muligvis ikke Pixel 4s mest innovative funktion

GameStop understøtter Xbox All Access til de nye konsoller, men det ser også på forskellige betalingsmuligheder for alle de nye PlayStation- og Xbox-konsoller. VentureBeat forklarer, at GameStop overvejer en hel række forskellige betalingsmuligheder i tranche, der er tilgængelige ud over at understøtte Xbox All Adgangsprogram.

Med GameStop layaway vil spillere være i stand til at holde et produkt i reserve i en butik og fortsætte med at betale for det i rater. Når betalingen er gennemført, er konsollen din, der skal med hjem.

Artiklen forsætter under annoncen

GameStop vil også arbejde med Quadpay og Klarna for at lade dig opdele Xbox Series X- eller PS5-køb i fire betalinger over seks uger. Dette er rentefri betalinger, hvor GameStop betaler de relaterede gebyrer.

Den sidste mulighed er et leje-til-eget-program, som GameStop kører gennem et andet firma. Kunder vil “gå ud af døren med minimale penge foran og betale deres køb mellem 30 dage og 12 måneder.”

Det er uklart når disse konsolbetalingsprogrammer vil være tilgængelige, men du skal kontakte dine lokale GameStop-butikker for at se, hvilke afdragsplaner der vil være tilgængelige, når konsollerne begynder at sælge. Nu hvor Xbox-prissætnings- og forudbestillingsdatoer er officielle, er det kun et spørgsmål om tid, indtil Sony annoncerer omkostningerne og udgivelsesdatoen for PS5.

Artiklen forsætter under annoncen