Hvis du ejer nogen af disse telefoner, er 'Pokemon Go' ved at stoppe med at arbejde

Hvis du ejer nogen af disse telefoner, er 'Pokemon Go' ved at stoppe med at arbejde

7. september 2020 0 Af Mathias
  • Pokemon Go understøtter ikke længere Android 5-, iOS 10- eller iOS 11-enheder såvel som iPhone 5s og iPhone 6, efter opdateringen af 0.189 udrulles i oktober.
  • Appen blev først lanceret i 2016, og Niantic siger, at den ikke ‘ t ønsker support til ældre enheder til at “holde udviklingen og implementeringen af funktioner tilbage.”
  • Hvis du har en berørt enhed, skal du opgradere til en ny smartphone, hvis du vil fortsætte med at spille Pokemon Go .

Pokemon Go er nu fire år gamle, og selvom det måske ikke er fænomenet, som det engang var – især i en tid, hvor handlingen med at gå udenfor er blevet fyldt med fare – logger tusinder af mennesker hver dag for at fange nye Pokémon, kæmpe i fitnesscentre og fuldføre forskning opgaver. Spillets udvikler, Niantic, kalibrerede faktisk sit spil nogensinde så let for at gøre det lettere at spille uden at forlade komforten og sikkerheden i dit hjem, men fra næste måned Pokemon Go spillere med ældre enheder mister adgangen til spillet helt.

Artiklen forsætter under annoncen

“I en kommende opdatering til Pokémon GO i oktober afslutter vi support til Android 5, iOS 10 og iOS 11 samt iPhone 5s og iPhone 6-enheder, ”meddelte holdet. ”Kun undervisere med enheder, der kører Android 5, iOS 10 eller iOS 11, såvel som undervisere med iPhone 5s eller iPhone 6-enheder, vil blive påvirket af denne ændring. Trænere med enheder eller operativsystemer, der ikke specifikt er angivet her, påvirkes ikke og behøver ikke at foretage sig noget. ”

Blogindlægget fortsætter med at bemærke, at alle med en berørt enhed ikke har adgang til spillet eller nogen af deres PokeCoins eller genstande, de har samlet på deres konti, når opdateringen af version 0.189 udrulles i midten af oktober. Hvis du vil fortsætte med at spille, er dit eneste valg at få en ny enhed. Bare sørg for at holde styr på dine kontooplysninger, så du kan logge ind igen, når du downloader spillet på din opgraderede telefon.

Læs også  Apple har netop annonceret en stor ændring, der har fået privacy-forkæmpere til at flippe helt ud

Endelig siger holdet også, at hvis du på en eller anden måde er i stand til at få spillet til at køre på en ikke-understøttet enhed, efter opdateringen går live, vil de ikke længere yde teknisk support til problemer, du oplever.

Artiklen forsætter under annoncen

Nye telefoner er drastisk kraftigere end hvad der var tilgængeligt i 2016, og Niantic er klar til at komme videre. “IPhone 5S og 6 har kun 1 GB RAM, og vi ønsker ikke at holde udviklingen og implementeringen af funktioner tilbage for langt de fleste spillere, der har mere robuste telefoner,” forklarede Niantic til The Verge .

Har for nylig forsøgt at spille Pokemon Go på en ældre Android-enhed (på grund af at spillet i øjeblikket ikke kan afspilles på Apples iOS 14 beta), er det klart, at kørsel af spillet på en ældre enhed allerede er problematisk, og da flere funktioner og grafiske forbedringer tilføjes, oplevelsen vil fortsætte med at nedbrydes. Niantic siger, at dette kun vil påvirke “en meget lille procentdel” af spillere, men i det mindste fik de hovedet op.

Artiklen forsætter under annoncen