Alle gratis Xbox One og Xbox 360-spil du kan få i september

Alle gratis Xbox One og Xbox 360-spil du kan få i september

1. september 2020 0 Af Mathias
 • Microsoft har annonceret de gratis Xbox One- og Xbox 360-spil, der gives væk i september.
 • Xbox Live Gold-abonnenter kan få fat i Divisionen og The Book of Unwritten Tales 2 på Xbox One og de Blob 2 og væbnede og farlige på Xbox 360.
 • Du kan spare omkring $ 80 ved at hente alle fire spil med guld, mens de er til salg gratis.

Jeg giver Microsoft masser af sorg for sit overvældende udvalg af gratis spil hver måned, men i september får Xbox Live Gold-abonnenter faktisk noget solidt indhold. Sikker på, højdepunktet i flokken – Divisionen – er over fire år gammel og har allerede en efterfølger, men det er en fantastisk shooter med RPG-elementer, der holder du besatte i uger, hvis du aldrig har spillet det. Bevæbnet og farligt er også noget af en kultklassiker, så jeg vil helt sikkert føje det til min spilsamling inden Xbox Series X-lanceringen senere i efteråret .

Artiklen forsætter under annoncen

Her er detaljerne om tilgængeligheden af alle Xbox One- og Xbox 360-spil med guld til september:

 • Tom Clancy’s The Division ($ 29,99 ERP): Tilgængelig fra 1. til 30. september på Xbox One
  • Tom Clancy’s The Division er en revolutionerende næste generations oplevelse, der for første gang bringer RPG ind i et moderne militært miljø. I kølvandet på en ødelæggende pandemi, der fejer gennem New York City, fejler basale tjenester en efter en, og uden adgang til mad eller vand falder byen ned i kaos. Som agent for Divisionen vil du specialisere, ændre og udjævne dit udstyr, dine våben og dine færdigheder for at tage New York tilbage på dine egne vilkår.
 • Bogen om uskrevne fortællinger 2 ($ 19,99 ERP): Tilgængelig 16. september til 15. oktober på Xbox One
  • Legenden forudsagde det. Profetier forudsagde det. De udvalgte valgte at tro på det. Nu fortsætter fantasy-spoof-eventyrsagaen. Deltag i Wilbur, Ivo, Nate og Critter i endnu et klassisk peg-og-klik-eventyr i den onde verden i Aventasia. Hjælp dem med at opfylde deres skæbne. En skæbne, som endnu ikke er skrevet.
 • de Blob 2 ($ 19,99 ERP): Tilgængelig 1. til 15. september på Xbox One & Xbox 360
  • Blobs oprindelse er mystisk, men han rullede op på det rigtige sted og det rigtige tidspunkt at være den helt, som Color Underground ledte efter. Musik omgiver ham, og farveenergi strømmer gennem ham; med hans touch kan Blob bogstaveligt talt gøre verden til et bedre sted. Blob repræsenterer individualitet og beslutsomhed. Blob er godhjertet, men doven. Han er ofte sent, men han kommer altid igennem.
 • Bevæbnet og farligt ($ 9,99 ERP): Tilgængelig 16. til 30. september på Xbox One & Xbox 360
  • Meet the Lionhearts, a smack-talking rag-tag band af oprørere bundet til en umulig søgen. De er bestemt til sejr i 12.000 kugler eller derunder. Hvis de kan klare sig gennem en hær af psykotiske robotter og murskærende Goliater, kan de bare redde verden … Hvis de ikke først brænder den ned.
Læs også  iOS 14.0.1 er nu tilgængelig med fix til standard browserindstillingsfejl

Du sparer over $ 79, hvis du samler alle fire spil, og kan tilføje op til 3000 point til din gamerscore. Husk også, at hver af Xbox 360-titlerne er bagudkompatible med Xbox One, så selvom du ikke har en Xbox 360 ved hånden, kan du stadig downloade alle fire spil, der er anført ovenfor. Og som altid er nogle af de sidste måneders gratis spil stadig tilgængelige, hvis du skynder dig, så sørg for at downloade dem, før de går tilbage til at blive betalt.

Artiklen forsætter under annoncen