Gratis Xbox One- og Xbox 360-spil for juli måned

Gratis Xbox One- og Xbox 360-spil for juli måned

29. juni 2020 0 Af Mathias
 • Microsoft har annonceret, at de gratis Xbox One- og Xbox 360-spil bliver givet væk i juli.
 • ) Xbox Live Gold-abonnenter kan gribe WRC 8 FIA World Rally Championship og Dunk Lords på Xbox One, og Saints Row 2 og Juju på Xbox 360.
 • Du kan spare omkring $ 94 ved at hente alle fire Xbox-spil med guld, mens de er på salg gratis.

Microsoft annoncerede skiferet med gratis Xbox One og Xbox 360 spil, det giver væk i juli på torsdag. Højdepunktet i udvalget af spil med guld denne måned er WRC 8 , som muligvis ikke har den samme navnegenkendelse som Forza eller Gran Turismo , men er en af ​​de bedste rally-simmer på markedet. Hvis du går glip af latterligheden ved NBA Jam , kan du tjekke det 2-mod-2 basketballspil Dunk Lords .

Hvis du er interesseret i en sjov historielektion, skal du downloade Saints Row 2 på din Xbox One og se hvordan serien så ud, før den gik helt vild med frigivelsen af ​​ Saints Row 3 i 2011.

Her er detaljerne om tilgængeligheden af ​​alle Xbox One og Xbox 360-spil med guld til juli:

 • WRC 8 FIA World Rally Championship ($ 49.99 ERP): Tilgængelig 1. til 31. juli på Xbox One
  • Den mest komplette og autentiske officielle WRC-simulering endnu . Ny fysik til alle overflader, en helt redesignet karriere-tilstand, dynamiske vejrforhold, 50 hold, 14 lande, 100 baner, ugentlige udfordringer og en eSports-tilstand …
 • Dunk Lords ($ 19.99 ERP): Tilgængelig 16. juli til august 15 på Xbox One
  • Dunk Lords er en to-til-to basketball beat ’em up med over-the-top specielle træk, ødelæggende dunks og udstyr til skiftende spil.
 • Saints Row 2 ($ 9.99 ERP): Tilgængelig 1. til 15. juli på Xbox One og Xbox 360
  • Hjælp de 3. gader med at tage deres by tilbage i denne eksplosive efterfølger til hitet i 2006. Saints Row 2 har uovertruffen karakteroprettelse og tilpasning; en massiv åben verden at udforske ved land, luft eller sø; og online co-op-spil, der giver dig og en ven mulighed for at spille gennem hele historien om Saints Row 2.
 • Juju ($ 14.99 ERP): Tilgængelig 16. til 31. juli på Xbox One og Xbox 360
  • Bliv klar til at hoppe til et nyt niveau af eventyr! Gå ud på en farlig og mystisk rejse med shamanpandaen, Juju og hans firben sidekick, Peya, for at redde både hans far og verden fra en gammel ondskab. Spring, løb, sang og kæmp enorme bosser i denne smukt animerede og fornøjelige platformspil.
Læs også  WhatsApp lancerer en ny digital betalingsfunktion i Brasilien

Du sparer over $ 94, hvis du henter alle fire spil, og kan tilføje op til 4000 point til din gamerscore. Husk også, at hver af Xbox 360-titlerne er bagudkompatible med Xbox One, så selvom du ikke har en Xbox 360 til rådighed, kan du stadig downloade alle fire spil, der er anført ovenfor. Og som altid er nogle af sidste måneds gratis spil stadig tilgængelige, hvis du skynder dig, så sørg for at downloade dem, før de vender tilbage til at blive betalt.