Alle gratis PS4-spil som kommer til PlayStation Plus i september 2020

Alle gratis PS4-spil som kommer til PlayStation Plus i september 2020

30. august 2020 0 Af Mathias
  • Sony har annonceret de gratis PS4-spil, som de vil give væk i september.
  • PlayStation Plus-abonnenter kan downloade PlayerUnknown’s Battlegrounds og Street Fighter V gratis tirsdag den 1. september.
  • Her er standardpriserne for begge spil på PlayStation Store: PlayerUnknown’s Slagmarker ($ 29,99), Street Fighter V ($ 19,99).

Når det kommer til gratis spil, vil Sony have svært ved at toppe Fall Guys: Ultimate Knockout . Det skøre multiplayerspil Royale-spil blev det mest downloadede PlayStation Plus-spil nogensinde på onsdag, og det er svært at forestille sig, at ethvert spil slår det væk fra sin aborre når som helst snart. Det forhindrer imidlertid ikke Sony i at prøve, da yderligere to fantastiske PS4-spil bliver gratis i september for PS Plus-abonnenter.

Apropos Battle Royale-spil, først i denne måned er PlayerUnknown’s Battlegrounds (aka PUBG ), som hjalp til med at kickstarte Battle Royals dille for over tre år siden, før Fortnite eksploderede videre til scenen. Hvis du leder efter noget lidt mere realistisk og mindre tegneserie end Fortnite , PUBG kan være noget for dig. I betragtning af hvor populær det er er chancerne naturligvis, at du allerede har det, eller i det mindste den gratis-til-spil-mobilversion.

Artiklen forsætter under annoncen

Den anden triple-A-titel, der gives gratis denne måned, er Street Fighter V , som er blevet opdateret ofte siden lanceringen i 2016. Hvis du er rigtig god til spillet, vil du måske se på de turneringer, som Sony vil vær vært i september med en chance for at kvalificere sig til finaler med en præmiepulje på $ 1.000.

Her er den komplette serie af gratis PlayStation 4 spil tilgængelige for PS Plus-abonnenter i september:

Læs også  Nye 'Call of Duty' inkluderer ikke gratis PS5 eller Xbox Series X opgradering

Artiklen forsætter under annoncen
  • PlayerUnknown’s Battlegrounds (ERP $ 29,99): Tilgængelig 1. september – 5. oktober
    • PUBG er en kamp royale shooter, der sætter 100 spillere mod ikke hinanden i en kamp for overlevelse. Saml forsyninger og overvinde dine modstandere til at blive den sidste person, der står

  • Street Fighter V (ERP $ 19,99): Tilgængelig 1. september – 5. oktober
    • Oplev intensiteten af hovedet to-head kamp med Street Fighter V ! Vælg mellem 16 ikoniske figurer, hver med deres egen personlige historie og unikke træningsudfordringer, og kæmp derefter mod venner online eller offline med et robust udvalg af matchmuligheder. Tjen Fight Money i rangerede kampe, spil for sjov i Casual Matches, eller inviter venner i en Battle Lounge og se, hvem der kommer ud på toppen! PlayStation 4 og pc-afspillere kan også spille mod hinanden takket være kompatibilitet med cross-play!

Begge spil, der er anført ovenfor, kan downloades gratis tirsdag den 1. september. Som altid skal du have et aktivt abonnement på PlayStation Plus for at downloade dem gratis. Du skal også enten fortsætte med at betale for eller genstarte dit abonnement for at beholde dem, selvom du har downloadet dem gratis. Og glem ikke – alle de gratis spil fra august er stadig tilgængelige, indtil den nye Instant Game Collection ankommer i næste uge.

Artiklen forsætter under annoncen