Hvert gratis PS4-spil, der kommer til PlayStation Plus i oktober 2020

Hvert gratis PS4-spil, der kommer til PlayStation Plus i oktober 2020

5. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Sony har annonceret de gratis PS4-spil, som de vil give væk på PS Plus i oktober.
  • PlayStation Plus-abonnenter kan downloade Need for Speed Payback og Vampyr gratis tirsdag den 6. oktober.
  • Dette er standardpriserne for begge spil i PlayStation Store: Behov for hurtig tilbagebetaling ($ 19,99), Vampyr ($ 39,99).

Vi er lidt over en måned ude fra lanceringen af PS5, men det er som normalt for Sony i oktober, da yderligere to titler føjes til det gratis bibliotek med spil, der er tilgængeligt for alle PlayStation Plus-abonnenter. Behov for hurtig tilbagebetaling er uden tvivl højdepunktet i denne måned, selvom det fik middelmådige anmeldelser, da det blev lanceret i 2017. Når det er sagt, hvis du leder efter en åben -verdenens racerspil med masser af indhold, dette skal vare dig et par uger.

Artiklen forsætter under annoncen
Gå ikke glip af : 10 tilbud, du ikke vil gå glip af på søndag: NIOSH N95-masker, Early Prime Day-tilbud, $ 6,75 Kasa-smarte stik, AirPods Pro, mere

Her er den komplette række gratis PlayStation 4-spil tilgængelige for PS Plus-abonnenter i oktober:

  • Behov for hurtig tilbagebetaling (ERP $ 19,99): Tilgængelig 6. oktober – 2. november
    • Set i underverdenen Fortune Va Lley, du og dit besætningsmedlem blev delt med forræderi og genforenet med hævn for at nedbryde The House, et uhyggeligt kartel, der styrer byens kasinoer, kriminelle og politiet. I dette korrupte gamblers paradis er indsatsen høj, og The House vinder altid. Spil en varieret og udfordrende verden af begivenheder som Tyler the Racer, Mac the Showman og Jess the Wheelman. Hver chauffør skal tage løb, missioner og udfordringer for at få respekt for Valley’s underground og konkurrere i det ultimative race for endelig at tage The House ned.
Læs også  iOS 13.7 og iPadOS 13.7 kan nu downloades

Artiklen forsætter under annoncen
  • Vampyr (ERP $ 39,99 ): Tilgængelig 6. oktober – 2. november
    • London, 1918. Du er nyligt vendt Vampyr Dr. Jonathan Reid. Som læge skal du finde en kur for at redde byens influenzaværdige borgere. Som en Vampyr er du forbandet til at fodre med dem, du lovede at helbrede. Vil du omfavne monsteret indeni? Overlev og kæmp mod vampyrjægere, udøde skaller og andre overnaturlige væsner. Brug dine uhellige kræfter til at manipulere og dykke ned i livet for dem omkring dig for at bestemme, hvem der bliver dit næste offer. Kæmp for at leve med dine beslutninger … dine handlinger vil redde eller fordømme London.

Begge spil, der er anført ovenfor, er gratis at downloade tirsdag den 6. oktober. Som altid skal du have et aktivt abonnement på PlayStation Plus for at downloade dem gratis. Du skal også enten fortsætte med at betale for eller genstarte dit abonnement for at beholde dem, selvom du har downloadet dem gratis. Og glem ikke – alle de gratis spil fra august er stadig tilgængelige, indtil den nye Instant Game Collection ankommer i næste uge.