Hvad sker der med Googles Pixel 5-lancering?

Hvad sker der med Googles Pixel 5-lancering?

6. august 2020 0 Af Mathias
  • Pixel 5-udgivelsesdato er endnu ikke besluttet, men Google har allerede annonceret markederne, hvor det dyreste håndsæt i 2020 vil være tilgængeligt senere på året.
  • Googles Pixel 5 lanceres i USA, Canada, Japan, Taiwan, Australien og dele af Europa, men virksomheden ignorerer flere andre store smartphonemarkeder.
  • Google bekræftede, at Indien og Singapore ikke vil få telefonen, og Pixel 5 vil ikke blive lanceret i det meste af EU.

Google gjorde noget andet med Pixel-telefoner i år, og det hele skyldes den nye coronavirus sundhedskrise. Pixel 4a oplevede en tre måneders forsinkelse, og håndsættet når kun forbrugerne senere i denne måned. Det er sandsynligvis derfor, at Google også softlancerede to andre Pixel-telefoner her om dagen, Pixel 4a 5G og Pixel 5. Google bekræftede alle de nylige rygter, der sagde, at de ville have tre nye Pixels i butikkerne i år, herunder to Pixel 4a-smag og Pixel 5. COVID-19-pandemien til side, dette kom ikke til at være året for Pixel 5. Rapporter i de første måneder af året sagde, at Pixel 5 ikke ville matche hardware fra andre 2020-flagskibe, og alle rygter der fulgte bekræftet, at den første 5G premium Pixel-telefon, Google nogensinde har foretaget, vil være en mellemdistancenhed, der stadig kan være ret dyr. Google har endnu ikke bekræftet disse rygter, men Pixel-rygter går normalt i opfyldelse. Virksomhedens Pixel 4a-meddelelse afslører imidlertid en uventet detalje om Pixel 5. Google vil ikke engang prøve så hårdt at sælge dig en.

Jo flere Pixel 5-lækager så jeg, som sagde, at Snapdragon 765-processoren ville drive Pixel 5, jo mere forklarede jeg, hvad det betyder for ydeevne . Telefonen vil næppe være i stand til at konkurrere imod nogen 2020-flagskib fra 2020, hvad så med nogen af ​​iPhone 11 eller iPhone 12. Selv iPhone SE 2. generation, som Apple lancerede i maj, kører omgange omkring Pixel 5. Så skete OnePlus Nord, hvilket er det værste tænkelige slag mod Pixel 5. OnePlus Nord får den samme 765-chip, men resten af ​​specielisten kunne overgå Pixel 5. Føj til det utrolige prispoint, og Nord er et meget bedre budget midt -ranger end Pixel 5, på trods af nogle af dens kompromiser.

Læs også  iPhone 12 sendes muligvis ikke med EarPods i kassen, siger topinsider

Den gode nyhed for Google er, at Nord kun sælger i Europa og Indien, og den fremtidige Nord-model, der vil målrette mod USA, vil rocke en lidt langsommere Snapdragon-platform. Den dårlige nyhed er, at en dyre Pixel 5 ikke kan konkurrere mod Nord på disse markeder. Og det ser allerede ud til, at Google planlægger at ignorere dem, når det kommer til Pixel 5.

I Pixel 5G-afsnittet om “sneak peek” i Pixel 4a-meddelelsen afslørede Google Pixel 4a 5G, og Pixel 5 vil være tilgængelig i “USA, Canada, Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Japan, Taiwan og Australien. ”

Artiklen forsætter under annoncen

Indien er ikke med på den liste over markeder, som Google målretter sig med 5G håndsæt. Google kunne altid tilføje flere markeder på listen, men Indien og Singapore vil ikke være en del af Pixel 5-lanceringen pr. En Google-erklæring:

Med hensyn til de to nye 5G Pixel-telefoner, der blev annonceret globalt i dag, vil disse ikke være tilgængelige i Indien eller Singapore, baseret på en række faktorer, herunder lokale markedstendenser og produkt funktioner. Vi forbliver dybt engageret i vores nuværende Pixel-telefoner og ser frem til at bringe fremtidige Pixel-enheder til disse lande.

Google er målrettet mod nogle af Europas rigeste markeder, men ignorerer flere andre lande i regionen, der kunne drage endnu større fordel af billigere Pixels i år.

2020-pixel ser ud til at være i en overgangsperiode, der forhåbentlig får os til et bedre sted, når det kommer til Pixel-hardware. Det er dejligt, at Google går efter overkommelige priser i år, men at ignorere flagskibssegmentet på markedet er ikke en god idé. Hver anden håndsætteleverandør derude laver nogle flagskibstelefoner, der bruger de bedst mulige komponenter, der tilbyder købere den bedst mulige smartphone. Nogle af disse funktioner falder ned til billigere håndsæt. Du ønsker måske en helt ny S20 i år, men du kan ende med at nøjes med en Galaxy A71 i stedet. Nord kan være en kompromisløsning, selvom det er OnePlus 8 Pro, du har set. IPhone SE er den billige iPhone 11-lignende enhed, du har bedt om. Pixel 5 vil være blot endnu en mellemtone Android-telefon, der ikke har nogen reel appel, og den vil stadig være dyrere end rivaliserende enheder. At gå ned fra en mellemtelefon til Pixel 4a er ikke et stort kompromis, især hvis du vil købe et værktøj, der bliver ældre. Kameraet alene kan ikke gemme Pixel 5. Og Googles salgsstrategi ser ud til at bekræfte alt dette.

Læs også  Opdatering af Google Fotos gør det lettere end nogensinde at dele albums