Her er endnu en grund til, at Xbox Series X vil slå PS5

Her er endnu en grund til, at Xbox Series X vil slå PS5

12. august 2020 0 Af Mathias
  • Som lovet afslørede Sony ikke PS5-prisen eller konsolens lanceringsdato under sin State of Play-meddelelse torsdag.
  • Der er ikke noget at vide, hvornår Sony og Microsoft vil afsløre tilgængelighedsdetaljer for de nye konsoller, men disse oplysninger kan ikke tilbageholdes meget længere, i betragtning af at feriesæsonen nærmer sig hurtigt.
  • Uanset hvad PS5 og Xbox Series X koster, har Microsoft en mere uventet fordel i forhold til Sony, der muligvis betyder noget for prisbevidste købere i år.

Sonys State of Play-begivenhed på torsdag gav os et kig på forskellige PlayStation-spil var på vej, men det hele var ret kedeligt. Vi vidste, at vi ville gå ind i endda, at Sony ikke ville annoncere prisfastsættelse, forudbestilt timing eller en frigivelsesdato. Sony spiller stadig et katte- og musespil med Microsoft, da Xbox-producenten heller ikke har afsløret disse detaljer. Ord på gaden er, at Microsoft ser ud til at underprioritere PS5-prisen, og det er derfor, virksomheden venter på, at Sony foretager det første skridt. For ikke at nævne, at der er en billigere serie S, der angiveligt snart vil blive annonceret. Når det er sagt, har serien X allerede et par fordele i forhold til PS5, når det kommer til prisen, som Sony ikke kan matche. Og nu tabte Sony lige en ny kamp.

Selv hvis PS5 og Series X ender med den samme nøjagtige pris, har Microsoft stadig et vigtigt ess op i ærmet. Det er Xbox All Access-programmet, der giver dig mulighed for at betale for den nye konsol i rater. Microsoft vil også lade dig opgradere den aktuelle Xbox-version til Series X, hvis købet foretages gennem en version af programmet.

Læs også  Hvorfor Epic ikke er et uskyldigt offer i Fortnite-kampen med Apple, og hvorfor det fortjener et tab i dag

Bortset fra hardware, pakken All Access inkluderer Xbox Game Pass Ultimate, der leverer en voksende samling af spil. Derudover er Project xCloud-spilstrømning muligvis gratis tilgængelig for Ultimate-abonnenter, der fik deres konti via bunden All Access. Det sidstnævnte er bare spekulationer baseret på Microsofts seneste meddelelser om det nye game-streaming produkt.

Hvis det ikke er nok, gjorde Sony det klart tidligere uge, hvor PlayStation 5-spil kræver, at en DualSense-controller fungerer. Hver konsol leveres med en gratis DualSense-controller, men du bliver nødt til at købe yderligere controllere, hvis du vil spille PS5-spil med dine venner. DualSense 4-controlleren vil fortsat arbejde med PS4-spil, der understøttes på PS5. Så hvis du har ekstra PS4-controllere, kan du fortsætte med at bruge dem med PS5… men ikke til at spille PS5-spil.

Artiklen forsætter under annoncen

Sammenlignende vil enhver trådløs Xbox-controller, som du har rundt omkring i huset, fungere med Xbox Series X. Du behøver ikke at købe flere til den nye Xbox .

Vi ved ikke, hvor meget DualSense-controller koster, men det skal være mindst lige så dyre som DualShock 4-controllere. Det er $ 60, som du ikke vil bruge på spil eller abonnementer. Efter at have hostet alle de kontanter til en ny konsol og nye spil, vil ingen ønske at bruge yderligere $ 60 på en controller, hvis de ikke behøver at gøre det.

Læs også  Nintendo Direct Mini-opsummering: 9 nye spil kommer til Nintendo Switch

Sandheden skal siges, DualSense-controller synes at være en bedre controlleropgradering end Xbox-controller. Den har en ny haptikmotor, som Sony redesignede til PS5, og den leveres med en indbygget mikrofon, der muligvis kan tænde en hemmelig PS5-funktion, som Sony endnu ikke har annonceret. Men der skal ikke være noget, der forhindrer DualShock 4-controlleren i at få grundlæggende support med PS5-spil.

Ironisk nok støtter Microsofts xCloud-spilprogram til DualShock 4 controllere, som Inverse påpeger. Så hvis du planlægger at flytte til Xbox fra en PlayStation 4, ønsker du måske at holde nogle af de ekstra controllere rundt for at spille spil på tablets og smartphones.

Artiklen forsætter under annoncen