Her er alle Xbox Series X-spil på lanceringsdagen

Her er alle Xbox Series X-spil på lanceringsdagen

13. september 2020 0 Af Mathias
  • Microsoft har delt en liste over nye spil, der lanceres ved siden af eller lige før Xbox Series X og Xbox Series S den 10. november.
  • Assassin’s Creed Valhalla , Gears Tactics og Watch Dogs: Legion vil alle være tilgængelige ved lanceringen.
  • Halo Infinite skulle være flagskibet Xbox-lanceringsspil, men det blev forsinket til 2021.

Endelig meddelte Microsoft i denne uge, at Xbox Series X og Xbox Series S lanceres den 10. november med forudbestillinger, der begynder den 22. september. Med sit diskdrev og sin uovertrufne styrke sælger Xbox Series X for $ 499, mens den lidt mindre kraftfulde, helt digitale Xbox Series S koster $ 299.

Selvfølgelig er grunden til at du køber en spilkonsol at spille spil og som spændende som ny hardware kan være, har lanceringsopstillingen til Xbox Series X været et bekymrende mysterium gennem året. Halo Infinite forventedes at være flagskibsstarttitlen – en systemsælger som Halo: Combat Evolved var til den originale Xbox – men den er blevet forsinket til 2021. Så hvad vil du, bortset fra bagudkompatible spil, spille på din nye Xbox ved lanceringen?

Artiklen forsætter under annoncen

Microsoft og dets tredjepartsudviklingspartnere kan have et par flere overraskelser i vente, men her er alle de nye spil, som vi ved, vil være tilgængelige for Xbox Series X og Xbox Series S på lanceringsdagen:

Assassin’s Creed Valhalla

Artiklen forsætter under annoncen

Den seneste post i Assassin’s Creed -serien blev oprindeligt sat til lancering den 17. november, men Ubisoft flyttede datoen op til 10. november for at matche udgivelsesdatoen for næste generations Xbox-konsoller. Valhalla ser ud til at bygge videre på gameplayet og funktionerne i Origins og Odyssey mens han adresserede nogle af klagerne fra mangeårige fans af franchisen. Du spiller som Eivor, en viking, der kæmper gennem Englands mørke middelalder.

Læs også  Ny rapport viser, hvilken amerikansk transportør der har det bedste 5G-netværk

Destiny 2: Beyond Light

Beyond Light er den seneste udvidelse for Destiny 2 , og det sker bare så at starte den 10. november. Det markerer også debut af Destiny Content Vault, som giver Bungie mulighed for midlertidigt at fjerne indhold, bringe tilbage gammelt indhold og fortsætte med at tilføje til og støtte spillet i de kommende år, da den næste generation ankommer.

Artiklen forsætter under annoncen

Gears Tactics

Dette spin -off kom ud til pc i april, men Microsoft afslørede i denne uge, at Gears Tactics kommer til Xbox Series X og Series S den 10. november. Faktisk er det det eneste Xbox-spil fra Xbox Game Studios, der udkommer den 10. november, hvilket er lidt vanvittigt at tænke på, i betragtning af at der er 15 studier i kollektivet.


Tetris-effekt: Forbundet

Artiklen forsætter under annoncen

Tetris Effect er et fantastisk spil i 2018 med det klassiske videospil, og denne nye version tilføjer lokalt og online multiplayer, så du kan spille spillet med andre, mens du lytter til det absolut bangin ‘soundtrack.


Vagthunde: Legion

Artiklen forsætter under annoncen

Krogen til Watch Dogs: Legion er, at du kan rekruttere nogen i den store åbne verden til at være en del af dit besætning til at tage ned de onde. Du kan hente Legion til PS4, Xbox One og PC den 29. oktober, men næste generations version af spillet vil ikke være tilgængelig før 10. november , da de nye Xbox-konsoller ramte.


Det er de nye spil, som vil være klar til dig, hvis du beslutter dig for at hente en Xbox Series X eller Series S på første dag, men der er endnu mere indstillet til at rulle ud i startvinduet, inklusive Call of Duty: Black Ops Cold War den 13. november og Cyberpunk 2077 den 19. november. Du kan også se på den komplette liste over kommende spil, der er “Optimeret til Xbox Series X | S” på Xbox-webstedet, som indeholder mange ikke-udgivne titler som DIRT 5 , Fabel , Far Cry 6 , Forza Motorsport , Hitman 3 , Psychonauts 2 , Senuas saga: Hellblade 2 og Yakuza: Like a Dragon .