Held og lykke med at finde en Xbox Series X eller Xbox Series S til efteråret

Held og lykke med at finde en Xbox Series X eller Xbox Series S til efteråret

23. september 2020 0 Af Mathias
  • Forudbestillinger til Xbox Series X og Xbox Series S åbner kl. 8 PT / 11:00 ET den 22. september.
  • Ifølge en ny rapport forventer GameStop-butikker at have halvdelen af antallet af Xbox Series X- og Series S-konsoller ved hånden sammenlignet med antallet af PS5-konsoller.
  • Microsoft kan have problemer med at imødekomme efterspørgslen efter de to nye Xbox-konsoller i efteråret.

Forudbestillinger til Xbox Series X og Xbox Series S er ved at blive sat i live tirsdag morgen i USA, og selvom processen burde være jævnere end det katastrofale PS5-forudbestillings rod , har du muligvis stadig en bedre chance for at få fat i en af Sonys nye konsoller end en af Microsofts. Efter at have kontaktet flere GameStop-butikker rapporterer GamesBeat , at hver eneste af dem forventer at have mindre Xbox-lager end PS5-lager.

GamesBeats Jeff Grubb siger, at GameStop-butikkerne, han nåede ud til, fortalte ham, at de er klar til at modtage ca. halvdelen så mange Xbox Series X- og Series S-konsoller som PS5-enheder i november. De 10 placeringer, han kontaktede, sagde, at de havde mellem 5-10 serie X forudbestillinger til rådighed og kun 2-4 serie S forudbestillinger.

Disse oplysninger kommer kun få dage efter, at der kom lignende rapporter om PS5 og PS5 Digital Edition. Mens levering endnu ikke ser ud til at være et stort problem for Sony, ser det næsten ud til, at enhver forhandler modtager langt færre digitale udgaver end standard PS5-konsoller. Den store forskel mellem PS5 Digital Edition og Xbox Series S er, at $ 399 PS5 DE har stort set de samme specifikationer som dets dyrere søskende. I mellemtiden er Xbox Series S en mindre kraftfuld enhed, der målretter mod 1440p output i stedet for 4K eller endda 8K opløsning.

Læs også  Samsung lækkede netop Galaxy Note 20 Ultra på sit eget websted

Med det i tankerne , kan du se, hvorfor Microsoft måske tror, at Xbox Series X vil være i meget højere efterspørgsel. Series X og Series S spiller alle de samme spil, men hvis du vil have den ultimative næste generations oplevelse på den mest kraftfulde konsol til rådighed, bliver du nødt til at springe ud for $ 499 Xbox Series X.

Artiklen forsætter under annoncen

Alt dette til side, den oprindelige lager, der sendes til GameStop-butikker, er besværlig. Pandemien har påvirket alle brancher på Planet Earth, og lige så optimistiske som Sony og Microsoft har handlet om deres nye konsoller, der lanceres til tiden med nok forsyning til at gå rundt, er det faktum, at GameStop-butikker i gennemsnit modtager færre end 20 nye Xbox-konsoller. til bekymring. Alligevel, som GamesBeat’s Jeff Grubb påpeger, har vi ingen idé om, hvor hurtigt Microsoft kan ”genopfylde lager.” Fremtidige Xbox Series X / S-købere bør ikke have panik endnu, men da forudbestillinger sælges tirsdag morgen rundt om i landet, vil det være værd at holde øje med Microsofts meddelelser.

Hvis du planlægger at forudbestille en Xbox tirsdag morgen, skal du sørge for at tjekke vores guide .