HBO Now virker ikke længere på nogle Apple TV-modeller

HBO Now virker ikke længere på nogle Apple TV-modeller

18. maj 2020 0 Af Mathias
  • HBO har fjernet HBO Now support fra ande- og tredjegenerations Apple TV modeller som tidligere annonceret.
  • Brugere af de gamle Apple TV-modeller skal enten opgradere hardware eller bruge andre streaming-enheder for at få adgang til HBO Now.
  • HBO Go vil stadig være tilgængelig i en periode, men HBO planlægger snart at fjerne appen fra de ældre modeller.
  • Besøg GEAR- online.dk’s hjemmeside for flere historier.

Det er ikke bare dig. Alle, der ejer en anden- eller tredje generation af Apple TV-medieafspiller, kan ikke længere streame HBO Now-shows på enheden, ligesom HBO advarede for mere end en måned siden. HBO sagde på det tidspunkt, at det besluttede at fjerne både HBO Now og HBO Go fra disse Apple TV-modeller “for bedst at give den bedste streamingoplevelse.” Mens HBO Now er væk, vil HBO Go forblive aktiv i et par ekstra måneder, hvilket giver brugerne tid til at opgradere deres streamingopsætning for at kompensere for ændringerne.

HBO forklarede i et supportdokument, at brugere har andre streamingindstillinger til deres rådighed for HBO Nu, så de er ikke tvunget til at opgradere deres Apple TV-boks til en nyere generation. Hvis du ejer en gammel Apple TV-enhed, skal du vente et stykke tid, før du går på den nyeste model, da ordet på gaden er, at en mere kraftfuld, 6. gen-enhed er lige rundt om hjørnet.

HBO forklarer, at du kan streame HBO Nu på en anden streamingafspiller eller konsol, hvis du har en knyttet til dit underholdningssystem. Chromecast understøttes også, og det er den billigste mulige erstatning for 2.-gen- eller 3.-gen Apple TV, når det kommer til HBO Now-funktionalitet. Andre løsninger inkluderer anvendelse af AirPlay til at streame HBO Now til dit Apple TV eller bruge et HDMI-kabel til at forbinde din telefon, tablet eller computer til tv’et. Sidstnævnte er naturligvis ikke et godt alternativ. Nogle smarte tv’er giver dig også mulighed for at køre appen.

Læs også  Gmail får en større redesign - se det i aktion lige her

Hvis du betaler for HBO gennem dit kabelabonnement, har du adgang til HBO Go for yderligere $ 5, og Go skal arbejde på de samme enheder som Nu. HBO Now er den uafhængige HBO-app, som snørere ville abonnere på. Et abonnement på enten Go eller Now får det samme indhold.

Artiklen forsætter under annoncen

Tingene bliver mere komplicerede, da HBO Max er ved at lancere. HBO Max er HBO Nu på steroider. Ud over alt nu-indholdet får du også masser af ekstra indhold fra andre WarnerMedia-egenskaber. Faktisk vil dit HBO Now-abonnement blive omdannet til HBO Max, så længe du abonnerer direkte gennem HBO, Apple eller Google.

Med alt dette i tankerne vil fjernelse af HBO Now fra de ældre Apple TV-modeller ikke nødvendigvis skade alle brugere, og HBO Go vil stadig arbejde for et stykke tid. Men nogle af jer bliver nødt til at foretage passende ændringer, som kan omfatte køb af en ekstra streamingenhed, et nyt tv eller en helt ny Apple TV-model.