Har vi endelig bare lært, når Sonys PS5-pris og udgivelsesdato offentliggøres?

Har vi endelig bare lært, når Sonys PS5-pris og udgivelsesdato offentliggøres?

7. august 2020 0 Af Mathias
  • Sony forventes at afgive en betydelig PS5-meddelelse denne måned, ifølge en PlayStation-embedsmand, der taler med Bloomberg efter selskabets indtjeningskald.
  • Sony annoncerede allerede, at det vil afholde en State of Play-begivenhed for at tale om PS4, PS VR og PS5-spil den 6. august, men sagde, at den ikke vil omfatte pris, dato eller forudbestilling information.
  • En analytiker forventer, at standard PS5 vil koste $ 500, og PS5 Digital Edition vil koste $ 400.

Med mindre end fem måneder tilbage til 2020 er forbi, har vi stadig ingen idé hvor meget PS5 og Xbox Series X vil koste. Rapporter har antydet, at begge konsoller kan være på top $ 500, men vi har ikke hørt noget fra Sony eller Microsoft, og ingen af ​​virksomhederne har endda tilbudt en tidsramme for, hvornår vi kan forvente at lære mere. Men med begge konsoller, der er på vej til at lancere denne feriesæson, er meddelelser uden tvivl overhængende.

I en rapport om Sonys kvartalsvise indtjening tirsdag citerede Bloomberg en PlayStation-embedsmand, der sagde “Sonys næste meddelelse om PlayStation 5 er foreløbigt planlagt til denne måned.” Rapporten indeholdt ingen andre detaljer om meddelelsen, men implikationen ser ud til at være, at meddelelsen vil være i samme skala som Future of Gaming-begivenheden, der viste PS5-spil i aktion for første gang i juni.

Artiklen forsætter under annoncen

Hvis du følger gamingnyheder nøje, ved du sandsynligvis, at der allerede er en PlayStation-begivenhed planlagt til denne måned. Mandag meddelte Sony, at den periodiske State of Play-live-stream vender tilbage torsdag 6. august “med fokus på tredjepart-offentliggjorte spil, der kommer til PS4 og PS VR.” Strømmen vil vare i over 40 minutter, men Sony gjorde det tydeligt, at vi ikke får “nogen opdateringer omkring hardware, forretning, forudbestilling eller datoer” den 6. august. Med andre ord er dette helt klart ikke meddelelsen om, at Bloomberg refererer.

Læs også  Det første kig på den officielle PS5 brugerflade

Tidligere denne uge bemærkede vi, at PS4- og Xbox One-forudbestillingerne åbnede i juni 2013, før de blev lanceret i november samme år. Vi er fire dage ind i august 2020, og alle tegn peger på, at PS5 og Xbox Series X lanceres i november. Pandemien tvang begge virksomheder til at justere deres planer på farten, men det ser også ud til, at hvert selskab venter på, at det andet blinker først. Sony understregede Microsofts Xbox One $ 500 med en prismærke på $ 400 for sin PS4, og at den ene beslutning havde en betydelig indflydelse på konsolens salg i de næste syv år. Microsoft vil ikke begå den samme fejl igen, mens Sony ikke ønsker at handle med Microsoft.

Når det er sagt, med den globale økonomi i ulemper og så meget usikkerhed i de kommende uger og måneder, er der masser af forbrugere, der har brug for at vide, hvor mange penge de skal afsættes til en ny konsol denne feriesæson. Macquarie Capital-analytiker Damian Thong fortæller Bloomberg , at han forventer, at standard PS5 vil blive prissat til $ 500 og PS5 Digital Edition vil koste $ 400, men det usikre begynder bestemt at blive slidt på fans.

Artiklen forsætter under annoncen