Hands-on videoer af Galaxy Note 20 og ethvert uanmeldt Samsung-produkt er lige lækket

Hands-on videoer af Galaxy Note 20 og ethvert uanmeldt Samsung-produkt er lige lækket

8. august 2020 0 Af Mathias
  • Hands-on-videoer af Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Tab S7, Galaxy Buds Live og Galaxy Watch 3 lækket forud for Samsungs online-eneste udpakket pressebegivenhed på Onsdag.
  • Klippene bekræfter designet af de nye Galaxy-produkter, hvilket bekræfter de nylige lækager såvel som nogle af deres nye funktioner.
  • Alle de nye Samsung-produkter vil være tilgængelige at bestille online og i butikker i de kommende dage og uger, med Note 20 og Note 20 Ultra forventet at starte umiddelbart efter pressekonferencen.

Samsung vil afslører en flok nye produkter onsdag i løbet af årets anden Unpacked-begivenhed. Pressekonferencen vil ikke have et publikum på grund af den nye coronavirus-pandemi, ligesom de fleste tech-begivenheder i år. Selvom det måske er en nyhed ved Samsung-begivenheder, er en Samsung ting lækker en ting, der ikke har ændret sig under sundhedskrisen. Vi ved allerede alt om det vigtigste produkt, der kommer ud i dag, Galaxy Note 20-serien, og alle de andre enheder blev præsenteret i masser af rapporter i de sidste par uger. Galaxy Fold 2 foldbar, Galaxy Tab S7 tablet, Galaxy Live Buds trådløse øretelefoner og Galaxy Watch 3 bærbar lækker alle i detaljer inden presseeventet. Og det viser sig, at du ikke behøver at vente på, at Samsung præsenterer disse enheder, da flere hands-on-klip med de nye gadgets nu er tilgængelige på YouTube, hvor alle kan nyde, efter at de er blevet sendt på Twitter af en velkendt leaker Evan Blass.

Artiklen forsætter under annoncen

Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra

De to Note 20-telefoner leverer en masse opgraderinger i forhold til deres forgængere, men begge enheder forventes at være ganske dyre. Note 20 Ultra får den bedste hardwarepakke af de to, og Note 20 vil indeholde masser af kompromiser, ifølge forskellige rapporter. De følgende videoer inkluderer officielle teasers og hands-on videoer fra Samsung samt note 20 hands-on videoer fra andre kilder.

Læs også  Dette er muligvis den dato, hvor du kan forudbestille PS5

Artiklen forsætter under annoncen

Galaxy Z Fold 2

Efterfølgeren til den ulykkelige Galaxy Fold, Z Fold 2 skal være et meget bedre sammenfoldeligt håndsæt. Det har større skærme, selvom der er en irriterende detalje om den sammenklappelige skærm, som du umiddelbart vil se i presse-gengivelser og videoklip. Et ultra-tyndt glas (UTG) panel dækker skærmen, hvilket gør Fold 2 meget mere holdbar end sin forgænger. Telefonen vil stadig være dyr, og vi bør ikke forvente nogen væsentlig prisnedsættelse for foldbare enheder snart.


Galaxy Tab S7 og Tab S7

Samsung har ikke givet op med at prøve at oprette sin egen iPad Pro rivaler, og Galaxy Tab S7-serien er den bedste Android-tablet, du kan tænke på. Enheden findes i to størrelser, ligesom iPad Pro, og har sin egen pennen, ligesom dens forgænger. På bagsiden er der et kamera med dobbelt linse, og tabletten fungerer med sine egne tastaturomslag. Ligesom iPad Pro er de nye Tab S-serien tabletter dyrere end din gennemsnitlige Android tablet

Artiklen forsætter under annoncen


Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live med deres nye bønnerignende design er Samsungs nyeste trådløse hovedtelefoner . De er selvfølgelig beregnet til at konkurrere med AirPods Pro. Bortset fra det nye design, skal Buds Live-øretelefoner understøtte støj annulleringsfunktioner. Høretelefonerne fås i tre farver, der svarer til farvepaletten i Note 20-serien. Buds Live bør tilbydes gratis med note 20 forudbestillinger på nogle markeder.

Artiklen forsætter under annoncen


Galaxy Watch 3

Følgende hands-on video dækker alle de Galaxy enheder, som Samsung er ved at afsløre, inklusive den splinternye Galaxy Watch 3 smartwatch. Uret har det hårdeste job af dem alle, da det er nødt til at konkurrere mod Apple Watch, det bedste smartwatch, der er lavet til dags dato, og det smartwatch, de fleste ønsker at købe. Uanset hvor god Watch 3 bliver, er det stadig ingen kamp for Apple Watch. Ligegyldigt hvad Samsung gør, vil det ikke være i stand til at gøre et ur så godt som Apple. Det mangler bare kontrol over hardware og software til wearables og smartphones for at tilbyde den samme slags dybe integration som Apple gør.

Læs også  Googles bedste Pixel 5-model er lige lækket - og det er slet ikke en Pixel 5

Artiklen forsætter under annoncen