'Halo Infinite' multiplayer er gratis at spille, bekræfter udvikler

'Halo Infinite' multiplayer er gratis at spille, bekræfter udvikler

4. august 2020 0 Af Mathias
  • Halo Infinite -udvikler 343 Industries har endnu ikke delt nogen oplysninger om multiplayer-tilstande, men en stor lækage afslører, at multiplayer vil være fri til at lege.
  • En siden-slettet fortegnelse fra en irsk legetøjsbutik hævder, at Halo Infinite vil have “en banebrydende gratis-til-play multiplayer-oplevelse.”
  • Halo Infinite lanceres sammen med Xbox Series X denne feriesæson.

OPDATERING: Øjeblikke inden dette indlæg skulle planlægges , 343 Industrier bekræftede, at Halo Infinite multiplayer faktisk vil være gratis at spille, ligesom lækagen, som vi beskriver nedenfor, antydede:

Du kan læse videre til den originale historie om lækagen, der fik tweeten ovenfor.


Microsofts Xbox Games Showcase den 23. juli gav os vores første glimt af, hvordan nogle af de mest forventede næste gen-spil ser ud som at køre på Xbox Series X, inklusive Halo Infinite . Den “spirituelle genstart” af Halo -franchisen blev annonceret for over to år siden, men udstillingsvinduet var første gang, vi nogensinde har set spillet i aktion. Baseret på demoen vil Halo Infinite -kampagnen være meget mere åben end i tidligere poster.

Halo Infinite -udvikler 343 Industrier var ikke klar til at tale om eller vise noget fra spillets multiplayer, men en irsk legetøjsbutik har muligvis forkælet en bemærkelsesværdig detalje om onlinetilstandene. I henhold til en liste fra Smyths Toys Superstores, der siden er blevet slettet, er Halo Infinite’s multiplayer gratis at spille.

Læs også  Ny iOS beta bekræfter en af de største ændringer for iPhone 12
Artiklen forsætter under annoncen

“Den legendariske Halo -serien vender tilbage med den mest ekspansive Master Chief-kampagne endnu og en banebrydende gratis-til-play multiplayer-oplevelse, ”læste Smyths-listen, før den blev slettet. ”Nyd op til 120 FPS og kraftigt reducerede belastningstider og skaber problemfri gameplay med Xbox Series X.”

Lækagen blev derefter sikkerhedskopieret på Twitter af Krobrille, der nøjagtigt har delt detaljer om Microsofts planer forud for tiden. Han siger, at frit-til-spil multiplayer kommer til Halo Infinite med 120 FPS-gameplay på Xbox Series X, et Battle Pass-system, der ligner Fortnite

    og “tilpasningsmuligheder helt nye til Halo .”

Dette ville være et stort skift for Halo , men et fornuftigt, da multiplayer til fri spil har overtaget spilverdenen i årene siden Halo 5: Guardians lanceret på Xbox One. Fortnite , Call of Duty: Warzone , Apex Legends , Destiny 2 – dette er nogle af de største spil i verden lige nu, og de er alle gratis at spille.

Vi vil utvivlsomt lære mere om spillets multiplayer i de kommende uger, men 343 Industrier besvarede en række spørgsmål om spillet på Halo Waypoint denne uge, og adresserede også klager over spillets grafik, der boblede op umiddelbart efter udstillingsvinduet og ikke er ophørt siden.

Artiklen forsætter under annoncen

”Bygningen, der bruges til at køre kampagnedemo, blev arbejdet i gang fra flere uger siden med en række grafiske elementer og spilsystemer, der stadig blev færdige og polerede,” sagde community manager John Junyszek. ”Mens nogle af feedbackene var forventet og taler til allerede igangværende områder, har andre aspekter af feedbacket bragt nye muligheder og overvejelser frem, som teamet tager meget alvorligt og arbejder på at vurdere. Vi har endnu ikke faste svar eller resultater at dele, men teamet arbejder så hurtigt som muligt på planer om at tackle nogle af feedbackene omkring detaljer, klarhed og generel tro. Holdet er engageret og fokuseret på at sikre, at vi har en smuk verden for spillere at udforske, når vi lancerer. ”

Læs også  Undersøgelse driller PS5-pris, der bare er for god til at være sand

Halo Infinite er planlagt til lancering på Xbox Series X, Xbox One, og pc denne feriesæson.