Gratis NES- og SNES-spil, der kommer til Nintendo Switch Online i juli 2020

Gratis NES- og SNES-spil, der kommer til Nintendo Switch Online i juli 2020

11. juli 2020 0 Af Mathias
  • Nintendo annoncerede yderligere tre SNES- og NES-spil til Nintendo Switch Online-abonnenter.
  • Donkey Kong Land , Natsume Championship Wrestling , og The Immortal er gratis den 15. juli.

  • Du har brug for et aktivt Switch Online-abonnement for at spille de gratis klassiske spil.

Der er tilsyneladende ingen rim eller grund til tidspunktet for Nintendos tilføjelser til sit bibliotek med klassiske spil til Switch Online-abonnenter, men tre nye spil tilføjes denne måned efter en to-måneders hiatus. Højdepunktet i juli-tilføjelserne er uden tvivl Donkey Kong Country , som var en af ​​de bedste platforme nogensinde frigivet til Super Nintendo og hjalp sætte udvikler Sjælden på kortet, før de N64’s storhedstid.

Det er en god ting, at Nintendo valgte en så spektakulær headliner, fordi de andre spil føjes til markeringen af gratis spil denne måned er den dybeste af dybe udskæringer. På SNES, er Natsume Championship Wrestling et ikke-licenseret wrestling-spil baseret på en konvertering af et licenseret wrestling-spil udgivet i Japan. Hvad angår NES, får abonnenter The Immortal , som er et mørkt fantasy-eventyrspil, der blev lavet til den femte generation af Apple II. Hvorfor vi får disse i stedet for efterfølgerne til Donkey Kong Country er et mysterium.

Artiklen forsætter under annoncen

Efter frigivelsen af ​​ Animal Crossing: New Horizons I marts har Nintendo lader Sony og Microsoft dominere overskrifterne med nyheder om deres næste generations konsoller, men hvis nogen på Nintendo læser dette, ville en måde at få vores opmærksomhed være at bringe N64-spil til Nintendo Switch Online. Bare en tanke.

Her er den komplette samling af gratis NES- og SNES-spil kommer til Nintendo Switch Online den 15. juli:

Læs også  iPhone 12 Pro og Pro Max kunne have en større skærmopgradering
Artiklen forsætter under annoncen

SNES Games

  • Donkey Kong Country – Bevæbnet med bryst-bankende muskler, mægtige tønderuller og fantastiske vin-svingende færdigheder, Donkey Kong og Diddy Kong forsøgte at møde deres modstandere, K. Rool og hans reptilianske besætning af Kremlings. Spil solo, konkurr med en ven eller leg samarbejdende i over 100 niveauer fyldt med samlerobjekter og skjulte bonusniveauer.
  • Natsume Championship Wrestling – Vælg mellem 12 uhyrlige wrestlere og medbring smerten! Med et robust kæmpesystem og over 50 træk til mestring kan du opleve den mest realistiske wrestling action i 16-bit æra. Test din magt mod AI, eller op til to spillere kan konkurrere i udstilling, tag hold og round robin-kampe.

NES Games

  • The Immortal – Grib din troldmandpakke, og lad din søgen udfolde, mens du udforsker labyrinten af ​​evigheden. Gå ned i fangehulets dybder for at afsløre mysterierne med de gamle ruiner. Din lærer Mordamir venter nedenfor!

Der er forskellige betalingsordninger til Nintendo Switch Online: $ 3,99 for en måned, $ 7,99 i tre måneder eller $ 19,99 for et år. Der er også en familieplan, der koster $ 34.99, men kan understøtte op til 8 Nintendo-konti. Hvis du vil prøve det, før du forpligter dig til at betale, er der også en 7-dages gratis prøveperiode.

Artiklen forsætter under annoncen