Googles nye funktioner gør rejsen under pandemien lettere

Googles nye funktioner gør rejsen under pandemien lettere

17. august 2020 0 Af Mathias
 • Google udruller nye funktioner til at beskytte rejsende under coronavirus-pandemien.
 • Rådgivning og begrænsningerne for rejser løftes, og så Google vil fortælle dig, hvor mange hoteller der er åbne, og hvor mange fly der kører på din valgte destination.
  • Google vil også lade brugerne filtrere hoteller og ferieboliger ved afbestillingspolitikker, så rejsende kan sikre sig, at de kan annullere gratis om nødvendigt.

 • Efter at have undladt at indeholde den nye coronavirus, forsøger amerikanerne at gøre deres liv, da titusinder af mennesker i hele USA tester positive til COVID-19 hver dag. Fem måneder efter denne pandemi er mange amerikanere nødt til at stå op og gå på arbejde hver dag, mens andre bare er desperate efter at komme ud af deres huse i en lang weekend efter at have undgået omverdenen i store dele af foråret og sommeren. For at gøre rejsen mere sikker, rullerer Google et sæt funktioner, der skal gøre udsigten til at gå på en tur lidt mindre skræmmende.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Tidligere introducerede Google underretninger om rejsekonsulenter og begrænsninger, når de søgte til hoteller, flyrejser eller aktiviteter såvel som kørselsadvarsler for at holde dig informeret om COVID-19-kontrolpunkter på din rute.

  Nu, at vejledningen og begrænsningerne begynder at løftes, tilføjer Google oplysninger til sit søgeside om rejser, der genoptages i disse områder. Når du søger efter en destination, vil Google fortælle dig, hvor mange procent af åbne hoteller der er tilgængelige, samt hvor mange fly der opererer på by- og amtniveau.

  “Når du besøger google.com/travel og trykker på en rejse, du planlægger, eller søger efter hoteller og ting at gøre, ser du nu trendlinjer for tilgængelighed af hotel og fly,” siger Richard Holden, VP for produktstyring. ”Der findes også links til yderligere lokale ressourcer, inklusive antallet af COVID-19 sager.”

  Artiklen forsætter under annoncen

  Derudover med så meget usikkert omegn stort set alt i år tilføjede Google et nyt filter, der giver dig besked, om et hotel eller en ferieudlejningsejendom tilbyder gratis aflysninger. Senere i denne måned, når du søger efter et hotel eller leje, vil du være i stand til at filtrere dem, så du kun ser resultater med gratis afbestillingsregler. Ingen ved, hvordan landet skal se ud om en uge, meget mindre om to eller tre måneder, så at booke et værelse uden nogen garanti for, at du kan få dine penge tilbage, er ikke det sikreste eller smarteste træk lige nu.

  Hvis du overvejer at rejse, uanset om det er nødvendigt eller bare for at undgå at blive gal, skal du huske at læse om den tilstand, du planlægger at besøge, før du booker fly eller hotel. I slutningen af ​​juli frigav den føderale regering en liste med 21 stater, som den udpegede som “røde zoner” som coronavirus, og sager er stadig skræmmende høje i mange af disse stater, herunder Florida, Texas, Californien og andre i hele det sydlige og West.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  PS5-nedrivningsvideo afslører alle Sonys hemmeligheder