Googles nye Chromecast og Nest Audio vises allerede i butikkerne

Googles nye Chromecast og Nest Audio vises allerede i butikkerne

28. september 2020 Slået fra Af Mathias
  • Google er vært for en hardware-afsløringshændelse den 30. september, men alle enheder lækkede.
  • Vi ved allerede alt, hvad der er at vide om Pixel 5 og Pixel 4a (5G), og nu vises detailbokse til den nye Chromecast og Nest Audio i naturen.
  • Googles uanmeldte Nest Audio dukkede faktisk op på Lowes.com i kort tid ved en fejltagelse.

Vi er kun få dage væk fra, hvad der skal være Googles største hardwarehændelse i 2020, og til overraskelse for ingen, alle de enheder, virksomheden planer om at annoncere allerede lækket. Onsdag brækkede vi specifikationerne for Googles Pixel 5 og viste dig påståede presser gengivelser af telefonen. Derefter torsdag morgen dækkede vi endnu en lækage, der gav os et detaljeret kig på Pixel 4a (5G). Og nu er endnu to enheder lækket fuldt ud.

Lækage om en ny Chromecast er sprunget op online i flere måneder, men takket være Reddit ved vi nu, hvordan den nye medieafspiller vil se ud. Reddit-bruger jsterninja formåede at få fat i detailemballagen til den nye Google Chromecast, og som forventet leveres streaming-donglen med Google TV (tidligere Android TV) forudindlæst. I modsætning til de tidligere modeller har denne Chromecast et eget brugergrænseflade, hvilket betyder, at du kan installere apps direkte på enheden. Den leveres også med en splinterny stemme-fjernbetjening, som vi dækkede netop i sidste uge.

(lyd fra) ny chromecast? fra googlehome

Google har også bekræftet, at de vil afsløre en ny smarthøjttaler ved sin september-begivenhed, men som det var tilfældet med Chromecast, har emballagen til højttaleren også gjort sin vej online. En Twitter-bruger fandt en detailboks til den uanmeldte Nest Audio på Walmart med samme design som mystery-enheden i teaservideoen, som Google delte med The Verge tilbage i juni. På siden af boksen ser du en række forslag til kommandoer, der skal bruges med Google Assistant, samt en liste over kompatible tjenester og produkter:

Læs også  Sådan får du publikationen betaOS7 7 på din Apple Watch

Google-Nest-Audio-Leak
Googles Nest Audio var på lager hos Walmart, før Google annoncerede produktet. Billedkilde: Twitter

Artiklen forsætter under annoncen

Endelig WinFutures Roland Quandt så en produktside på Lowes ‘hjemmeside (via 9to5Google ), som afslørede endnu flere detaljer om Nest Audio og bekræftede en pris på 99,99 $. Her er beskrivelsen:

Meet Nest Lyd. Hør musik, som det skal lyde, med sprød? Vokal og kraftig bas, der fylder rummet. Sig bare “Hey Google” for at? Afspille dine yndlingssange fra de streamingtjenester, du bruger mest, eller? Få hjælp (1). ?? Og opret et hjemmelydsystem med dine andre Nest-højttalere, bare sådan. Lyt i stereolyd eller overalt i huset (2). Eller sig “Hey Google, flyt min musik til soveværelseens højttaler,” og den? Følger dig.?? Nest Audio er designet til at passe lige ind i dit hjem. Og det ser så fantastisk ud som det lyder .? Nest Audio kræver Wi-Fi, en stikkontakt i nærheden, en Google-konto og en kompatibel mobilenhed. Minimum OS-krav er tilgængelige på g.co/home/req.??(1) Musikabonnementer kan være påkrævet .?(2) Kompatible smartenheder kræves.

Google er vært for en virtuel begivenhed den 30. september kl. 11 PT / 14:00 ET for at afsløre en række nye enheder, men det ser ud til, at de fleste (eller måske endda alle) af dem allerede er blevet forkælet grundigt.