Googles nye AR-værktøj hjælper med at visualisere sociale distanceringsretningslinjer

Googles nye AR-værktøj hjælper med at visualisere sociale distanceringsretningslinjer

1. juni 2020 0 Af Mathias
  • Google frigav et nyt eksperimentelt værktøj denne uge kaldet Sodar, der giver brugerne mulighed for at visualisere sociale distanceringsretningslinjer ved at placere en 2 meter radius forstærket realityring omkring sig selv.
  • For at bruge Sodar skal du besøge et websted på Chrome fra en Android-enhed.
  • ) Når du har accepteret alle tilladelsesmeddelelser, vil Sodar bede dig om at pege enhedens kamera mod jorden og skabe en AR-ring omkring dig, der vil følge dig, uanset hvor du går.

Sundhedseksperter og regeringer håber, at en sikker og effektiv vaccine mod roman coronavirus vil være klar til at beskylde masserne i de kommende måneder, men i mellemtiden er det op til os alle at holde os sikre så godt vi kan. En af de mange måder, vi kan beskytte os selv på, er ved at følge de sociale distanceringsretningslinjer fra CDC, som inkluderer at undgå at samles i grupper og opholde sig mindst seks meter fra hinanden.

At holde sig væk fra store sammenkomster er relativt let at udføre, men det kan jeg forsikre om at bo i New York City dig, at det er praktisk talt umuligt at holde seks fods afstand mellem mig og enhver anden fra det øjeblik, jeg går uden for min lejlighed. Det er også svært at bedømme præcist, hvor langt seks meter virkelig er, og derfor er jeg så fascineret af at prøve et helt nyt værktøj fra Google, der bruger augmented reality til at hjælpe dig med at visualisere den afstand til enhver tid.

Opdaget af Android-politi Sodar er tidligere i dag en eksperimentel webapplikation, der opretter en AR-ring på to meter (ca. 6,6 fod) omkring dig, som du kan se på telefonens skærm ved hjælp af dens kamera. For at prøve det, skal du blot besøge sodar.withgoogle.com på en Android-enhed (Sodar er ikke kompatibel med iOS, i det mindste endnu ikke endnu) og give webstedet tilladelse til at bruge enhedens kamera og indtaste AR .

Når du har gennemgået alle instruktionerne, bliver du nødt til at ”finde jorden ”Ved at pege dit kamera ned, på hvilket tidspunkt Sodar skaber ringen omkring dig. Du kan derefter begynde at gå rundt med siden åben, og du kan fortælle nøjagtigt, når nogen er tæt på at komme inden for to meter fra dig.

Læs også  Du skal muligvis slette og gendanne din iPhone, hvis du ser disse fejl
Artiklen forsætter under annoncen

Som en generel regel, hvis du tager denne pandemi alvorligt, og du mener, at nogen er for tæt på dig, er de sandsynligvis. Du har ikke brug for et websted for at fortælle dig det. Men hvis du har en Android-enhed, og du tror, ​​det kan være nyttigt at visualisere den afstand, du har brug for for at holde mellem dig selv og andre, kan du lige så godt prøve Sodar. Det er trods alt gratis, og det giver dig en undskyldning for at komme ud af huset i mindst et par minutter.