Googles bedste Pixel 5-model er lige lækket – og det er slet ikke en Pixel 5

Googles bedste Pixel 5-model er lige lækket – og det er slet ikke en Pixel 5

27. september 2020 Slået fra Af Mathias
  • Google er ved at lancere Pixel 5-serien, som markerer starten på en vigtig ny æra for Google-telefoner.
  • Pixel 5 indeholder ikke den avancerede hardware, vi er vant til at se på Pixel-telefoner, fordi Google valgte en mellemstor 5G-chip til at tænde håndsættet og holde omkostningerne nede.
  • En ny lækage indikerer, at Pixel 4a 5G muligvis er den bedste Pixel 5-version i efteråret, da håndsættet har den samme hardware som den mere dyre håndsæt fra Google.

Google afslører sin næste -generation af Pixel-telefoner og andre hardwareprodukter på mindre end en uge, men vi ved allerede, hvad vi kan forvente. Pixel 5-telefoner vil ikke være de førsteklasses premium-telefoner, du måske forventer, da Google kom med et uventet kompromis i 2020. Telefonen vil blive drevet af en mellemklasse 5G-klar chip, der ikke giver Pixel 5 en hastighedsforøgelse i forhold til sidste års Pixel 4-telefon. Og glem alt om Pixel 5, der konkurrerer mod iPhone 12, som vil rocke verdens første 5 nm processor. Jeg har ofte fortalt dig, at Pixel 5 ikke er en værdig telefon, især i betragtning af rygter om en pris på $ 699 på trods af mellemklassens ydeevne. Men nylige rapporter sagde, at telefonen måske var endnu mere overkommelig end det, startende ved $ 649. Jo lavere prisen er, jo mere interessant bliver telefonen.

Hvis du ikke har noget imod Pixel’s specs-kompromis i år, bør du overveje et andet kompromis med Pixel 5. Denne vedrører telefonens byggekvalitet, men det giver dig yderligere besparelser.

Artiklen forsætter under annoncen

Efter at Pixel 5 lækkede i al sin pragt for et par dage siden, er det tid til Pixel 4a 5G for at få en lignende behandling. Mens Google ikke sælger det som en “Pixel 5” -telefon, leverer den den samme oplevelse. Ikke kun ser telefoner identiske ud i henhold til den nye Pixel 4a 5G-presse gengiver den 9to5Google først, men de vil også rocke den samme hardware indeni. Telefonen er lidt større end Pixel 5, men den har samme hul-punch-skærm-design. En fingeraftrykssensor er placeret på bagsiden på begge håndsæt, da Google fjernede det mere sofistikerede 3D ansigtsgenkendelsessystem fra Pixel 4.

Pixel 4a 5G
Lækket gengivelse viser plastikbagsiden på Pixel 4a 5G komplet med et kamera med dobbelt linse og fingeraftrykssensor. Billedkilde: 9to5Google

At have den samme Snapdragon 765G-processor inde i både Pixel 4a 5G og Pixel 5-telefoner er en kæmpe grund til at gå efter 4a. Ydeevnen vil være den samme, og telefonen forventes at sælge for € 499 i Europa sammenlignet med € 629 for Pixel 5. Google har allerede bekræftet, at telefonen vil koste $ 499 i USA, og det er et godt prispunkt for det sæt af specifikationer på en 5G-telefon.

Læs også  Apple nedsætter provision for App Store for de fleste udviklere i 2021
Artiklen forsætter under annoncen

Pixel 4a 5G har en 6,2-tommers skærm med en opløsning på 2340 x 1080. Telefonen vil også pakke 6 GB RAM, ligesom Pixel 5, samt den samme kameraopsætning. Det er en anden grund til at gå efter 4a-modellen i stedet for den billigere Pixel 5. Vi ser på en 12,2-megapixel primær sensor og en 16-megapixel vidvinkellins på bagsiden. Det forreste kamera har en 8-megapixelsensor.

Oven i alt er stykket de modstand for Pixel 4a 5G 3,5 mm hovedtelefonstik, som nogle mennesker stadig ønsker.

Pixel 4a 5G
Lækket gengivelse viser den billigere 5G Pixel-telefon at Google er ved at starte. Billedkilde: 9to5Google

Artiklen forsætter under annoncen

Hvad Pixel 4a 5G ikke tilbyder, er et bagpanel lavet af glas. Du sidder fast med plastik, men det er det kompromis, jeg tidligere henviste til. Pixel 4a 5G og Pixel 5 vil være næsten identiske telefoner, når det kommer til design og komponenter, men 4a har ikke den samme byggekvalitet. For at sige det anderledes er Pixel 4a 5G for Pixel 5, hvad Galaxy S20 FE er for Galaxy S20. En telefon lavet af plastik, der tilbyder den samme ydelse til en meget bedre pris. I året for den nye koronaviruspandemi, når alle ønsker at spare penge, er 4a Google-telefonen, der skal købes denne sæson.