Google vil ikke længere lade dig logge ind på enheder med Android 2.3.7 eller lavere i næste måned

Google vil ikke længere lade dig logge ind på enheder med Android 2.3.7 eller lavere i næste måned

3. august 2021 Slået fra Af Mathias

Før eller senere vil al din elektronik blive forældet. I den forbindelse meddelte Google i sidste uge, at alle enheder, der kører Android 2.3.7 eller lavere, ikke længere vil tillade brugere at logge ind fra den 27. september 2021. Når du forsøger at logge ind på Google på en enhed med Gingerbread efter den 27. september, vil du sandsynligvis støde på fejl i forbindelse med brugernavn og adgangskode.

Android 2.3 Gingerbread blev lanceret den 6. december 2010. Hvis du læser dette, er det meget usandsynligt, at du gør det på en enhed, der kører Gingerbread. Ikke desto mindre er det klart, at nogle Android-brugere stadig logger på med enheder, der udkom for over ti år siden. Derfor giver Google disse brugere en nyttig advarsel, før de permanent mister forbindelsen.

Sådan logger du på Google på Android 2.3.7

Hvis du ejer en enhed med Android 2.3.7 eller lavere, har du egentlig kun to muligheder. Hvis det er muligt at opdatere din enhed til Android 3.0 eller højere, bør du gøre det med det samme. Så længe din gamle enhed kører Android 3.0 eller højere, bør du kunne fortsætte med at logge ind på Gmail, YouTube og Maps uden problemer. Hvis du vil finde ud af, hvilken version af Android din telefon eller tablet kører, og hvordan du tjekker, om der er opdateringer, kan du gå til denne side på Googles supportwebsted.

Artiklen forsætter under annoncen

Den anden mulighed er at opgradere til en ny enhed. Det er utroligt imponerende, at din telefon eller tablet har overlevet i et årti. Jeg er ekstatisk, hvis min telefon holder mere end to år. Det er uklart, om eller hvornår Google vil begynde at lukke andre gamle versioner af Android af for login. Når det er sagt, kan du stadig logge ind fra din browser, selv efter at appsene holder op med at virke.

Læs også  'Eternals' vil have to scener efter rulleteksterne og vi ved måske hvad de indeholder

Google har givet en liste over alle de måder, hvorpå ældre Android-enheder kan støde på fejl i efteråret:

  1. Udfør en fabriksnulstilling af din enhed og prøv at logge på.
  2. Ændre din adgangskode enten på enheden eller på en anden enhed, som derefter logger dig ud alle andre steder. Når du forsøger at logge ind igen, får du fejlmeddelelsen.
  3. Fjern din konto fra enheden, og tilføj den igen.
  4. Opret en konto på enheden.

Hvis du beslutter dig for at opgradere til efteråret, gør du det lige i tide til at få fat i en Pixel 6, som Google præsenterede i mandags. Pixel 6 har faktisk ikke en udgivelsesdato endnu, men den vil være en af de første enheder, der kører Android 13 til efteråret (og Google vil lade dig logge ind).

Artiklen forsætter under annoncen