Google Søgning til iPhone og Android får en tiltrængt opgradering

Google Søgning til iPhone og Android får en tiltrængt opgradering

18. oktober 2021 Slået fra Af Mathias

I begyndelsen af året lavede Google en omfattende omlægning af søgningen på mobile enheder. Det nye design handlede om at “forenkle oplevelsen”, så brugerne kunne fokusere på de oplysninger, de havde foran sig. Nogle af ændringerne omfatter større og tydeligere tekst, søgeresultater, der strækker sig til kanten af skærmen, og mere bevidst brug af farver. Men Google er ikke færdig med at finjustere designet endnu. I sidste uge meddelte Google, at der kommer kontinuerlig rulning i Søgning.

Google Search tilføjer kontinuerlig rulning på mobilen

Hvis du i øjeblikket søger på Google fra din telefon, vil du se nogle få resultater, de bedste historier og relaterede søgninger. Hvis du vil se mere, skal du trykke på knappen “Se mere” nederst på siden. Der indlæses yderligere resultater, og du skal gentage denne proces for at få flere.

Fremover behøver du måske aldrig mere at trykke på en knap for at få flere resultater. I stedet vil flere resultater blive indlæst automatisk, når du scroller til bunden af en side. Som Google bemærker, finder de fleste søgende det, de leder efter, inden for de første par søgeresultater. Men de, der ønsker flere oplysninger, vil sandsynligvis bladre gennem mindst fire hele sider med resultater. Dette tager et par skridt ud af denne proces, da de nu kan scrolle til deres fulde tilfredshed uden at skulle interagere med siden.

Her er et eksempel på, hvordan funktionen til kontinuerlig scrolling i Google Search kan være praktisk:

Artiklen forsætter under annoncen

For bredere, mere åbne spørgsmål som “Hvad kan jeg lave med græskar?” kan du f.eks. overveje flere resultater og inspiration, før du beslutter, hvordan du skal gå videre. Hvis du scroller gennem et bredere udvalg af resultater, kan du måske se masser af muligheder, du ikke havde overvejet, f.eks. idéer til græskardekoration uden udskæring til Halloween, opskrifter på græskarkerner, der gør dit græskar værd at udskære, og flere idéer til, hvordan du får mest muligt ud af din græskargræskar.

Læs også  Insider siger, at den ønskede Galaxy Note 20-model aldrig vil eksistere

Desværre skal du måske vente et par dage mere for at få mest muligt ud af din græskargræskargræskar. Google siger, at funktionen begyndte at blive rullet ud for de fleste engelske søgninger på mobil i USA i torsdags. Det tager ofte et par uger, før disse tilføjelser når frem til alles enheder. I mellemtiden, hvis du er på udkig efter andre sjove nye Google-funktioner, har virksomheden for nylig indført en mørk tilstand til søgning på computeren. Du kan læse mere om, hvordan du slår det mørke tema til lige her