Google Pixel Fold-koncept giver Galaxy Z Fold 2 mulig konkurrence

Google Pixel Fold-koncept giver Galaxy Z Fold 2 mulig konkurrence

16. marts 2021 Slået fra Af Mathias

Før eller siden vil hver enkelt smartphone-sælger springe på den foldbare telefonformfaktor – det er kun et spørgsmål om tid.

Hvorvidt foldbare telefoner stadig er noget vi interesserer os for om to eller tre år, må vi gøre status over til den tid, men indtil videre giver vi den unikke formfaktor en chance. Inden for det næste år eller to forventer vi endda at se en sammenklappelig iPhone, men baseret på nylige rygter er der en chance for, at Google kan slå Apple i kapløbet med sin egen Pixel Fold.

Sent i sidste måned begyndte rygter om en sammenklappelig telefon designet af Google at dukke op online. For det første angav en rapport fra den koreanske publikation Elec , at Google var en af ​​flere virksomheder, der planlagde at købe foldbare OLED-paneler fra Samsung. Takket være designeren Waqar Khan har vi nu et tidligt teoretisk glimt af, hvordan en sammenklappelig Pixel kan se ud, selvom vi stadig er måneder eller år fra en endelig version.

I sin seneste konceptvideo tog Waqar Khan designet af Pixel 5 og ekstrapolerede det for at skabe et troværdigt “Pixel Fold”-design.

Artiklen forsætter under annoncen

Bagfra ser det næsten identisk ud som Pixel 5, men det har en slankere skærm foran og åbner op ligesom Samsung Galaxy Fold. I betragtning af at Google efter sigende køber OLED-paneler fra Samsung, ser det ikke ud som en kæmpe usandsynlighed. Se en video af konceptet her:

Ikke længe efter, at rapporten fra Korea begyndte at køre runderne i medierne og på SoMe, tweetede den produktive Apple-leaker Jon Prosser en ret direkte bekræftelse og bemærkede, at “Google Pixel Fold er en rigtig ting.” Han tilføjede, at det kommer ud sent i år eller begyndelsen af ​​næste år, hvilket betyder, at det muligvis starter sammen med Pixel 6.

Læs også  Dette er Xbox Series X-rygtet, som du hader mest

Vi ved ikke så meget om Googles foldbare telefon, men Elec rapporterede, at Google har bedt Samsung om at udvikle en 7,6-tommer foldbar skærm. Det er den samme størrelse som skærmen inde i Galaxy Z Fold 2, som blev bedre modtaget end sin forgænger. Google kunne helt sikkert bruge en sejr efter en række mindre imponerende flagskibsudgivelser, der kulminerede i Pixel 5, som ikke engang forsøgte at konkurrere med andre topflagskibe.

Artiklen forsætter under annoncen