Google Maps har fået ny navigationsfunktion du SKAL prøve

Google Maps har fået ny navigationsfunktion du SKAL prøve

10. juli 2020 0 Af Mathias
  • Kørselsvejledningen til Google Maps kan snart indeholde en smuk ny funktion, der allerede er tilgængelig på Apple Maps.
  • ) Nogle brugere er allerede begyndt at se trafiklysikoner i Android-versionen af ​​appen, både i navigations- og kørertilstand.
  • Apple rullede ud trafiklysene findes i Apple Maps i iOS 13, og det er allerede tilgængeligt i retninger og navigationsoplevelser.

Apple lancerede Apple Maps for et par år siden for at reducere sin afhængighed af Google-tjenester, på et tidspunkt, hvor Google Maps var et must-have tilføjelse til iPhone-startskærmen. Apple Maps har udviklet sig markant fra de første år. Som den indbyggede, standardnavigeringsapp på iOS vokser den til et anstændigt alternativ til Google Maps, selvom Google stadig tilbyder en rigere Maps-oplevelse. Google ejer også Waze, en anden populær navigationsapp på Android og iPhone, og Google har arbejdet på at opnå en slags funktionsparitet mellem Google Maps og Waze. Mellem dem kan Google Maps og Waze tilfredsstille de fleste behov, uanset om du har brug for kørselsvejledning, pendlingforbindelser, sightseeing-forslag eller masser af data om rejsen fremover. Apple Maps er næppe klar til at tilbyde alt dette i en enkelt pakke, men det kan stadig overraske brugerne med et par funktioner. Og Google Maps er ved at få en lille funktion, der allerede er tilgængelig i Apple Maps.

Artiklen forsætter under annoncen

Apple begyndte at vise trafiklys inde i Apple Maps for et år siden, og det er en funktion, som Google ikke havde udviklet til Maps. Det lyder ikke som en big deal, men tilføjelsen af ​​trafiklys giver chauffører ekstra information om det kommende drev, og det kan være en funktion, som nogle mennesker vil have adgang til.

Læs også  Faktisk er der en iPhone 12, der leveres med gratis EarPods

Google Maps-skærmbilleder viser ikoner for trafiklys i Android version af appen. Billedkilde: Droid-Life

Det viser sig, at Google også har arbejdet med funktionen, og nogle Google Maps-brugere er begyndt at se den dukke op. Som det ses på skærmbilledet nedenfor, via Droid-Life , vil trafiklysene dukke op i kryds, mens du navigerer, men også når du gennemser kortet. Du kan måske ikke engang se de nye ikoner, hvis du ikke er opmærksom på kortet.

Det er sandsynligt, at fremtidige versioner af Google Maps integreres. trafiklys i kørselsvejledning, og funktionen er nyttig at have rundt. Uanset om du har travlt eller ej, kan det være praktisk at have et ekstra visuelt hjælpemiddel, som et trafiklys snart skal komme.

Artiklen forsætter under annoncen

Screenshots fra Google Maps Vis trafiklysikoner i Android-version af appen. Billedkilde: Droid-Life

Det er uklart, hvornår trafiklysfunktionen vil begynde at dukke op for alle. Men i betragtning af at nogle mennesker er begyndt at se det på Android, kan det ikke være for meget længere. Når den først er tilgængelig på Android, bør funktionen også ankom på iPhone. Opdatering af Google Maps til den nyeste version af Android garanterer ikke tidlig adgang til funktionaliteten. Droid-Life rapporterer, at trafiklys har vist sig i Google Maps 10.44.3, men ikke i beta-version 10.45.0.