Google Maps har lige fået en af de vigtigste opdateringer nogensinde

Google Maps har lige fået en af de vigtigste opdateringer nogensinde

26. september 2020 Slået fra Af Mathias
  • Google Maps var allerede en uundværlig mobilapp, der rullede et væld af opdateringer til coronavirus-æraen.
  • Denne uge kommer en ny opdatering til Google Maps for både Android- og iOS-brugere, der tilføjer et COVID-19-datalag til appen.
  • Når du har den nyeste version af Google Maps, kan du se detaljerede coronavirus-sagsdata og tendenser for områder, du bruger kortlægningsappen til at navigere til og omkring.

Google Maps var allerede en uundværlig mobilapp for rejsende som mig, der tilbyder en rig mængde data, der hjælper mig med at navigere i byer på mine rejser (selvfølgelig tilbage i tiden før koronavirus, da ingen af os gør meget i vejen rejse i disse dage). Som et bevis på, hvor meget af en schweizisk hærkniv, appen er blevet de sidste par år, har jeg dog fundet, at den ikke er mindre nyttig i dag, da den også fungerer som et datalager og nyttig informationskilde, der er især relevant nu – ligesom restauranttimer og detaljer samt midlerne til at ringe direkte fra appen, da jeg har lænet mig mere end nogensinde på at bestille i løbet af en alder af COVID-19.

Og når vi taler om sidstnævnte, ruller Google Maps også ud en ny opdatering i tråd med denne linje i denne uge, der måske er en af appens vigtigste nogensinde. Kort sagt er det et nyt COVID-19-lag i Maps, der viser vigtige detaljer om COVID-19-sager i et område, så brugerne kan træffe bedre og mere informerede beslutninger, når de bruger Google Maps for at hjælpe dem med at finde ud af, hvor de skal hen og hvad at gøre, og når de kommer dertil.

Læs også  Fejlrettelse af Pixel 6 Pro med flimrende skærm kommer i december

Artiklen forsætter under annoncen

I et firma-blogindlæg, der blev offentliggjort onsdag, og som blev skrevet af Google Maps-produktchef Sujoy Banerjee, forklares det, at når du først har den opdaterede version af appen, skal du bare trykke på ikonet “lag” i øverste højre hjørne af skærmen. Derefter skal du klikke på “COVID-19 info.”

“Du får så et syv-dages gennemsnit af nye COVID-sager pr. 100.000 mennesker for det område af kortet, du kigger på, og en etiket, der angiver, om sagerne går op eller ned, ”skriver Banerjee. ”Farvekodning hjælper dig også med let at skelne tætheden af nye sager i et område. Tendensdata om sager er synlige på landsplan for alle 220 lande og territorier, som Google Maps understøtter, sammen med data om stat eller provins, amt og byniveau, hvor de er tilgængelige. ”

Artiklen forsætter under annoncen
Google Maps Billedkilde: Google

Ifølge Google kommer dataene for denne nye funktion inden for Google Maps fra Johns Hopkins University, The New York Times og Wikipedia. Disse kilder betragtes ifølge autorisationen som autoritative, fordi de til gengæld får deres data fra kilder som folkesundhedsenheder, herunder Verdenssundhedsorganisationen, offentlige sundhedsministerier, hospitaler og statslige og lokale sundhedsagenturer. Faktisk kommer COVID-19-sagsoplysninger, som brugere kan få fra Google Search, allerede fra disse kilder – det udvides bare til Maps-produktet.

Denne nye opdatering med coronavirus-temaer er i tråd med lignende fremskridt, som Google har bragt til Maps for nylig, såsom at vise COVID- 19 alarmer under transit samt COVID-kontrolpunkter i kørselsnavigation. Og som nævnt rulles denne opdatering, der inkluderer COVID-19-laget ud over hele verden denne uge for både Android- og iOS-brugere.

Læs også  Gmail får en nyttig funktion til at gøre e-mailadministration endnu lettere
Artiklen forsætter under annoncen