Google Maps fik lige en fantastisk ny funktion, der genopfinder adresser

Google Maps fik lige en fantastisk ny funktion, der genopfinder adresser

31. maj 2020 0 Af Mathias
  • En ny Google Maps-opdatering til Android introducerer en splinterny funktion, der ikke er tilgængelig i andre navigationsapps.
  • Brugere af Google Maps vil være i stand til at få en unik identifikator til ethvert sted på Jorden og bruge disse digitale adresser til forskellige formål.
  • Disse nye “Maps Code” -adresser fra Google Maps er baseret på længdegrad og breddegrad, og de kan hjælpe folk, der ikke har en adresse eller har adresser, der er vanskelige at finde af mange forskellige årsager.

Google torsdag annoncerede en splinterny Google Maps-funktion, der vil give en et ekstra lag med værktøjet til verdens mest populære kortlægningsapp. Fra Android vil Google Maps-brugere være i stand til at dele nøjagtige placeringer på kortet ved at tildele en unik digital adresse til ethvert sted. Funktionen er beregnet til at tilbyde en adresse til folk, der ikke har en, eller til folk, der har en adresse, der er svært at finde. Men det kan også være praktisk i yderligere situationer.

Som du ser i animationerne nedenfor, ser de såkaldte Plus-koder ud som en meningsløs forening af bogstaver og tal eller mærkelige postnumre, hvis du vil. Men de er baseret på den faktiske breddegrad og længdegrad på en placering og kan bruges til at identificere et hvilket som helst sted, der kan fås i Google Maps, “fra et landsted hjemme på en prærie til en lille butiksbås på en navnløs gade.”

Artiklen forsætter under annoncen

Billedkilde: Google

Google Maps-opdatering: Sådan får du en Plus-kodeadresse på Android.

Google bemærkede i en meddelelse, at mere end 2 milliarder mennesker enten mangler en fysisk adresse eller har en adresse, der ikke er let at finde. Det er her, at Plus-koderne kommer godt med, og det er et open source-projekt, som Google først annoncerede for et par år siden. Google Maps-integrationen øger populariteten af ​​Plus-koder, så brugerne rent faktisk kan oprette deres egne koder med et enkelt tryk på en knap.

Artiklen forsætter under annoncen

Du Jeg skal trykke på den blå prik, der identificerer dig inde i Google Maps for at få en Plus-kode til din nøjagtige placering. Denne placering kan derefter deles med andre mennesker. Ved også at tappe og holde kortet for at droppe en pin på et sted, vil du være i stand til at finde ud af Plus-koden for det sted.

Plus-koderne er unikke, og de vises i Google Søgning og kort, så det ville være let at få adgang til en af ​​disse placeringer på ethvert tidspunkt. ”De ligner en almindelig adresse, men med en kort kode, hvor et gadenavn eller nummer ville være,” siger Google. På samme måde: FWM8 V9, Ibadan, Nigeria.

Denne adresse ruller ikke af tungen, men Plus-koder kan være nyttige i nødsituationer, hvor præcise placeringsoplysninger er afgørende, især hvis traditionelle adresser ikke er tilgængelige. De kan også komme godt med, når de rejser til nye steder og bliver nødt til at indstille nye mødepunkter, der ikke involverer at dele en brugers placering eller forståelse og huske de lokale gadenavne.

Artiklen forsætter under annoncen

Billedkilde: Google

Google Maps-opdatering: Hvordan en Plus-kodeadresse ser ud.

De fleste mennesker kan måske ikke har øjeblikkeligt behov for Plus-koder, men denne nye måde at oprette unikke adresser til hvert sted på Jorden kunne stadig være nyttig på linjen. Det er uklart, om Plus-koder kan bruges til levering når som helst snart, eller om de kan accepteres til mere trivielle ting, f.eks. Bestilling af varer online.

Artiklen forsætter under annoncen

Plus-koder vil være tilgængelige i redenversionen af ​​Google Maps på Android i de kommende uger. Det er sandsynligt, at iPhone- og desktop-versionerne af Google Maps også vil få Plus-koder i fremtiden, selvom Google ikke har fremsat nogen yderligere meddelelser.


Læs også  En Google-app, jeg håber, at jeg aldrig bliver nødt til at bruge, bare har fået et par fede nye funktioner