Google Maps får nye funktioner, der beskytter dig mod COVID-19

Google Maps får nye funktioner, der beskytter dig mod COVID-19

20. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Google Maps får en række opdateringer for at gøre rejsen mere sikker i ferien.
  • Google opdaterer COVID-laget på Google Maps for at omfatte mere information, såsom sager fra hele tiden i et område, placeringer af testwebsteder, lokale retningslinjer og mere.
  • Disse opdateringer skal begynde at vises i Google Maps-appen i de kommende uger.

Da coronaviruspandemien igen går ud af kontrol i USA, er dit bedste valg at blive hjemme så ofte du kan. Problemet er, at ferien nærmer sig hurtigt, og at millioner af amerikanere ikke har set deres venner og familier siden nedlukning først begyndte i marts. Men infektionsraten er højere end nogensinde før, og selvom man undgår folk, bør det være en prioritet, men mange amerikanere vil alligevel rejse i de kommende uger, enten af nødvendighed eller fordi de simpelthen ikke kan stå glip af Thanksgiving eller jul.

Hvis du er en af disse amerikanere, du bør tage alle forholdsregler for at sikre, at du ikke bliver syg ved at bære din maske, undgå store sammenkomster, vaske dine hænder ofte og downloade Google Maps, som for nylig er opdateret med nogle vigtige COVID-19 sikkerhedsfunktioner inden ferien sæson.


Dagens bedste tilbud

Google Maps får nye funktioner, der beskytter dig mod COVID-19 Powecom KN95 Ansigtsmaske, der kan genbruges, engangsmasker på FDA EUA-liste, beskyttelse mod støvpollen, … Listepris: $ 44,99 Pris: $ 18,99 ($ 1,90 / Count) Du redder: $ 26,00 (58%) Tilgængelig fra Amazon, GEAR-online.dk modtager muligvis en provision Køb nu

Artiklen forsætter under annoncen

A for et par måneder siden lancerede Google et COVID-19-infolag til sin Maps-app, der giver et farvekodet kig på det syv-dages gennemsnit af nye sager i det område, du ser. Nu tilføjer Google endnu flere oplysninger til COVID-laget i Google Maps-appen, f.eks. Hvor mange tilfælde der er fundet i et område siden pandemiens start og links til relevante ressourcer fra lokale myndigheder, herunder testwebsteder.

Læs også  Spotify har lige fået en fantastisk funktion, som Apple Music har haft i årevis

Der kommer også data om levende overfyldthed til Google Maps, der viser dig, hvor overfyldt den næste bus-, tog- eller metrolinje er baseret på feedback i realtid fra andre Google Maps-brugere over hele verden.

Endelig for de af jer, der gør dit bedste for at støtte lokale restauranter ved at bestille takeout og levering, der er en ny funktion, der giver dig mulighed for at spore din ordre, når du placerer en gennem Google Maps. Brugere i USA, Canada, Tyskland, Australien, Brasilien og Indien på iOS- og Android-enheder kan drage fordel af denne funktion. Google Maps viser dig også forventede ventetider og leveringsgebyrer fra lokale restauranter og giver dig endda mulighed for at ombestille måltider, som du tidligere har bestilt direkte fra appen for at spare dig lidt tid.

Artiklen forsætter under annoncen

“Selv i en pandemi vender mere end 1 milliard mennesker stadig til Google Maps for at navigere i deres ny normal – og vores arbejde er langt fra udført, ”siger Google i et blogindlæg. ”Vi arbejder konstant på at opbygge nye funktioner og tjenester, der hjælper os alle med at komme ud af denne udfordrende tid stærkere end nogensinde. Uanset hvad dine planer er i denne feriesæson, og uanset hvor meget de har ændret sig, kan Google Maps gøre dem lettere og mere sikre for dig. ”

Disse nye funktioner skal begynde at rulle ud til Google Maps på iOS og Android i de kommende uger.

Artiklen forsætter under annoncen