Google lavede en mærkelig Pixel 5-designbeslutning, du burde være opmærksom på

Google lavede en mærkelig Pixel 5-designbeslutning, du burde være opmærksom på

7. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Mellemklasse Pixel 5 er nu officiel, og Google bekræftede, at telefonen understøtter trådløs opladning og omvendt trådløs opladning ligesom andre avancerede Android-telefoner.
  • Men Pixel 5 har ikke et glassandwichdesign, da det er tilfældet for de avancerede telefoner, der understøtter trådløs opladning.
  • Google lavede et mærkeligt designkompromis for at aktivere funktionen på Pixel 5 uden faktisk at adressere den offentligt.

De eneste grunde til at købe Pixel 5 lige nu er kameraets ydeevne og adgangen til hurtige Android-opdateringer. Vi har allerede forklaret, hvorfor Pixel 5 er sådan en skuffelse i år, men at tingene måske forbedres i en ikke så fjern fremtid. Selvom du ikke har noget imod at få en mellemklasse Pixel i år, bør du stadig undgå $ 699 på Pixel 5, når $ 499 Pixel 4a 5G giver den samme samlede præstation. Den billigere Pixel 4a-version har de samme kameraspecifikationer og software, og den får de samme Android-opdateringer. Faktisk har Pixel 4a 5G næsten samme hardware som Pixel 5, og de eneste forskelle vedrører skærmkvalitet, batteristørrelse, omvendt trådløs opladningsunderstøttelse og holdbarhed. Pixel 4a 5G har en plastiketui på bagsiden sammenlignet med Pixel 5s aluminiumspanel. Og her er hvor Pixel 5 vil være med til en kæmpe overraskelse. At Pixel 5 aluminiumsskal understøtter trådløs opladning, hvilket er en overraskende bedrift for en metaltelefon. Det er indtil du finder ud af Googles mærkeligste designbeslutning i Pixel 5-design.

I DAG & # 039; S BEDSTE AMAZON-TILBUD : 5 vigtige ting for at forhindre dig i at fange COVID-19 er alle på Amazon

Husk pixelens tidlige dage, hvor Google plejede at kombinere metal med glas til bagkassen? Nogle kaldte det ”personlighed”, når ”grimt” var tilstrækkeligt til at beskrive det. Nå, Google gjorde det igen, selvom denne gang er det ikke det udseende, jeg ville være bekymret for.

Læs også  WhatsApp har lige rullet en funktion ud, som enhver chat-app har brug for

Trådløs opladning og omvendt trådløs opladning, fungerer ikke gennem metal. Derfor var Apple nødt til at give iPhone 8 og iPhone X glassandwichdesign. Det er det, du kalder en telefon med et metalchassis, der indeholder alle telefonens komponenter, klemt mellem to glasplader, der dækker hele fronten og bagsiden af telefonen. Alle andre i branchen, der fremstiller telefoner med trådløs opladning, bruger det samme design til avancerede håndsæt – selvom plastpaneler også er en mulighed bagtil.

Google havde trådløs opladning på Nexus-telefoner og fjernede den kun for at bringe den tilbage til Pixel, når Apple tilføjede trådløs opladning.

Artiklen forsætter under annoncen

Dette bringer os til Pixel 5, som er lavet af aluminium. Men der er et hul i metallet, hvor den trådløse opladningsspole er placeret, og den er dækket af en bioharpiks, der sidder på toppen.

Det er den slags detaljer, der ikke kom ind i Googles præsentation tidligere på ugen, men som helt sikkert vil komme op i visse holdbarhedstest og tårer, når telefonen starter.

Skal dette være en bekymring? Nå, husk da iPhone 6 begyndte at bøje sig omkring udskæringerne til lydstyrkeknapperne? Apple løste holdbarhedsproblemerne i de iPhone-design, der fulgte, men nogle YouTubere har udført bøjningstest på alle telefoner, der er lanceret siden da. Nogle klarer sig bedre end andre, hvor OnePlus Nord er det sidste fremtrædende eksempel, der viser bøjningsskader.

Læs også  PS5 Digital Edition vil være meget sværere at finde end standard PS5

Pixel 4 XL teardown.
Pixel 4 XL nedrivning viser størrelsen på den trådløse opladningsspole placeret på bagsiden af det bageste glaspanel (set til venstre). Billedkilde: iFixit

Artiklen forsætter under annoncen

Det er uklart på nuværende tidspunkt, hvor stort det bagudvendte trådløse opladningshul er på Pixel 5. Men disse opladningsspoler er ikke ‘ t lille. Se bare hvor stor opladningsspolen til Pixel 4 XL er i billedet ovenfor. Det bliver interessant at se, om kombinationen af plast og aluminium kan føre til utilsigtet bøjning. Men vi har ingen måde at vide på dette tidspunkt.