Google lækkede netop Pixel 4a på sit eget websted

Google lækkede netop Pixel 4a på sit eget websted

16. juli 2020 0 Af Mathias
 • Meddelelsen om udgivelsesdato for Pixel 4a er intetsteds i syne, med en lækker, der hævder, at telefonen kunne blive afsløret i begyndelsen af ​​august.
 • Men Google lækkede en delvis pressemeddelelse fra Pixel 4a-håndsættet og offentliggjorde billedet på produktsiden for et andet produkt.
 • ) Pixel 4a-gengivelsen viser et design, der matcher tidligere lækager, fra hullestempelvisningen til det bagudvendte kamera og fingeraftrykssensor.

 • Google giver afkald på, hvad der kan vise sig at være et katastrofalt år for Pixel.

  Pixel 5 er ikke det Android-flagskib, du muligvis har forventet i år, og den mere overkommelige Pixel 4a er intetsteds i syne. Dertil kommer den nye coronavirus-sundhedskrise stadig. Forsinkelser kan fortsætte med at hindre Googles lanceringsplaner for Pixels. Og salget kan lide som følge af den igangværende økonomiske krise. Men Google lækkede lige den telefon, du måske ønsker at købe lige nu, men kan ikke, da den stadig er forsinket.

  Google sendte billedet ovenfor på den canadiske version af sin online butik på Nest WiFi-sider . Den utilsigtede lækage afslører et par spændende detaljer om håndsættet.

  Først og fremmest ved vi, at dette er en del af Pixel 4-serien pga. tapetet. Men dette er ikke en Pixel 4-model i betragtning af hele skærmen, hullet punch-skærm og det bagudvendte enkeltobjektivmodul og bagudvendt fingeraftrykslæser. Som en påmindelse er Pixel 4 meget grimme, fordi den har et avanceret 3D-ansigtsgenkendelsessystem på toppen og en Soli-radar. Komponenterne tvang Google til at bruge en faktisk ramme øverst. Pixel 4 har også et kamera med dobbelt linse og mangler en fingeraftrykssensor.

  Den 12. maj dato på skærmen antyder, at Google ville afslør håndsættet under sin Google I / O 2020-udviklerkonference. Begivenheden blev ikke flyttet online, som andre teknologivirksomheder gjorde med de forskellige keynoter, de havde planlagt. Google skrabede det helt. Vi troede på det tidspunkt, at Google bare ville meddele Pixel 4a via en regelmæssig pressemeddelelse, men aldrig skete.

  En meddelelse fra maj stoppede med at give mening minut Apple lancerede $ 399 iPhone SE. Det var det rygtede prispoint for Pixel 4a-serien, men iPhone SE er en meget bedre enhed end Pixel 4a, når det kommer til hardware. Rapporter, der fulgte, sagde, at Pixel 4a ville koste $ 349 og have mere lagerplads end iPhone SE.

  I de følgende uger fik vi flere rapporter der beskriver flere forsinkelser for håndsættet. Senest var det den velkendte lækager Jon Prosser, der tog til Twitter for at bemærke, at den rygtede 13. juli-lanceringsdato ikke længere er gyldig. Dette kan forklare Googles utilsigtede Pixel 4a på sit canadiske websted.

  Den næste annonceringsdato for Pixel 4a er den 3. august, sagde Prosser. Han signaliserede også tidligere Pixel 4a-forsinkelser. En anden rapport sagde for et par dage siden, at Google forbereder tre forskellige telefoner til 2020: Pixel 4a, Pixel 4a 5G og Pixel 5.

Læs også  Google fikser endelig det VÆRSTE ved Chrome browseren