Google-lækage afslører Pixel 5's uheldige lanceringsdato

Google-lækage afslører Pixel 5's uheldige lanceringsdato

11. august 2020 0 Af Mathias
  • Pixel 5-udgivelsesdatoen er lækket fra det mest uventede sted, Googles Pixel 4a-meddelelse til Frankrig.
  • Pixel 5 skulle ramme forudbestillinger den 8. oktober, hvilket betyder, at telefonen sendes til købere et par uger senere.
  • Apple bekræftede for et par dage siden, at lanceringen af ​​iPhone 12 var blevet forsinket med et par uger, så forhåndsbestillingerne af iPhone 12 muligvis også starter i oktober.

Google blød lancerede Pixel 5 og Pixel 4a 5G for et par dage siden sammen med den forsinkede Pixel 4a. Virksomheden bekræftede eksistensen af ​​de to andre Pixel-håndsæt, som blev opdaget i lækket Google-kode for nylig. Google afslørede Pixel 4a 5G-prisen på det tidspunkt og sagde, at 5G-telefonen vil koste 499 $, men var ikke så forestående om Pixel 5. Den nye premium Pixel vil ikke indeholde top of the line hardware i år, har flere lækager vist. Håndsættet forventes at rocke et 120Hz display som mange Android-flagskibe, men ikke den samme processor som disse håndsæt. Pixel 5 har den samme Snapdragon 765G-chip som OnePlus Nord, en mellemklasse 5G-telefon, der sælger for mindre end $ 500 i Europa.

Det er alt, hvad USA’s meddelelse af Pixel 4a sagde. Men flyt over til Frankrig, og Googles lokale team afslørede lanceringsdagen for Pixel 4a 5G og Pixel 5. Og det er ikke gode nyheder for Google i betragtning af den nuværende kontekst.

Artiklen forsætter under annoncen

Den nye coronavirus-pandemi har ændret alt omkring det almindelige liv, og det inkluderer beslutninger om køb af smartphones. Købere er måske mere opmærksomme end nogensinde på hvad de får for deres penge, og faktum er, at $ 699 Pixel 5 ikke kan matche en lige så prissat iPhone 12-version. Selv hvis Pixel 5 formår at tilbyde en meget bedre kameraoplevelse end iPhone, er det stadig ikke godt nok. IPhone SE, iPhone 11 og iPhone 12 ville være meget bedre valg for forbrugere, der ikke ønsker en telefon, der kan vare tre til fire år.

Læs også  Hver Nintendo Switch-meddelelse fra dagens store Partner Showcase

Sundhedskrisen ændrede Apples iPhone 12-lanceringsplaner, og virksomheden bekræftede for et par dage siden, at håndsættene ville lanceres et par uger efter det sædvanlige slutningsvindue i slutningen af ​​september for den nyeste iPhone. Forsinkelse af iPhone 12 betyder, at håndsættet vil være tilgængeligt til forudbestilling på et tidspunkt i oktober og sendes til forbrugerne senere den måned.

Nu, Google har altid lanceret nye Pixel-flagskibe i oktober, et par uger efter, at Apple ville sælge millioner af enheder af den nyeste iPhone. I år har Google ikke den luksus, og åbenbaringen kommer fra Google Frankrig.

Artiklen forsætter under annoncen

En nu fjernet meddelelse fra Pixel 4a indeholdt følgende afsnit via 9to5Google :

Pixel 5 Launch Date
Pixel 5-lanceringsdato lækket via Pixel 4a-meddelelsen til Frankrig. Billedkilde: Cache-Google-blogindlæg

Her er en Google-oversættelse af den fra den cache-version.

Pixel 5 Launch Date
Startdatoen for Pixel 5 lækket via Pixel 4a-meddelelsen til Frankrig (engelsk oversættelse). Billedkilde: Cache-Google-blogindlæg

Artiklen forsætter under annoncen

Google Frankrig fortalte købere, at Pixel 5 ville være tilgængelig til forudbestilling den 8. oktober, så det er, når vi forventer, at Google vil holde en ny Made af Google pressehændelse. Pixel 5 sendes til købere et par uger senere.

Men forhåndsbestillingerne til iPhone 12 kunne starte lige på samme tid. Dette kan skade Pixel 5-salget markant. Når alt kommer til alt fører Google en kniv til et skudkamp i år.