Google har netop lanceret sin første batteridrevne Nest Cam og dørklokke

Google har netop lanceret sin første batteridrevne Nest Cam og dørklokke

6. august 2021 Slået fra Af Mathias

Efter at Google tidligere på ugen ved et uheld havde oplistet dem i Google Store, har Google nu gjort sine nye Nest-kameraer og dørklokke officielle. De nye Google Nest Cam og Google Nest Doorbell er virksomhedens første batteridrevne Nest-sikkerhedsudstyr til hjemmet. De nye enheder indeholder et par spændende nye funktioner ud over de indbyggede batterier. Især kræver de ikke et abonnement for at optage video og udsende alarmer. Smart alarmbehandling sker på enhederne, og Nest Cam og dørklokken fortsætter med at fungere selv uden Wi-Fi.

Den første Google Nest Cam med batteri er her

Nest Cam-serien omfatter tre enheder, men kun én af de nye modeller kan forudbestilles lige nu. Det er den nye batteridrevne Google Nest Cam til 179,99 dollars. Google Nest Cam med projektørlys er også ny og koster 279,99 dollars. Den anden generation af Google Nest Cam med kabel koster 99 dollars. I modsætning til batterimodellerne fungerer denne kun indendørs.

Artiklen forsætter under annoncen

Nest Cam-batteriet kan holde i flere måneder, før det skal genoplades, afhængigt af kameraets aktivitet. Men du kan også tilslutte det permanent til strøm, hvis det er en mulighed.

Nest Cam fås i forskellige farver, og det er meget nemt at montere. Google siger, at de batteridrevne kameraer har nok lokalt lager til at fungere i en time, selv uden Wi-Fi. De optager alt på enheden og udsender derefter meddelelser, når internettet er tilbage. Skulle kameraet blive stjålet, kan Google muligvis tilbyde gratis erstatning, afhængigt af om du er kvalificeret til det.

Den nye Nest Doorbell kan også forudbestilles til 179,99 dollars på torsdag. Ligesom Nest Cam fungerer den uden batteri og tilbyder nogle af de samme intelligente funktioner. Den kan genkende personer, genstande og dyr, og den sender meddelelser. Den har også en højttaler, som gør det muligt at tale med folk uden for hjemmet.

Læs også  Her er alle Xbox Series X-spil på lanceringsdagen

Intelligente funktioner kræver ikke et betalt abonnement

Googles nye Nest-cams kommer med et par spændende opgraderinger. De er udstyret med en ny TPU, der understøtter bedre objektgenkendelse på enheden. Dørklokken kan genkende ni forskellige objekter uden hjælp fra skyen. Den kan optage video og tilbyde en livevisning af din døraktivitet.

Artiklen forsætter under annoncen

Nest Cam behandler også alle begivenheder på enheden, så den behøver ikke at sende oplysninger til skyen. Den har understøttelse af Night Vision og HDR. Google påpeger, at alt fungerer lige ud af boksen, og at der ikke kræves noget abonnement.

Med Nest Cam kan du oprette aktivitetszoner gratis, og den genkender også personer, dyr, pakker og dyr uden at du behøver et abonnement. Det indbyggede lager vil give dig en 24/7 livevisning og 3 timers gratis hændelsesvideohistorik.

Når du modtager en notifikation, kan du vælge at interagere med videoen. Du kan zoome ind for at få flere detaljer. Du kan også gemme klip på telefonen og dele dem med andre. Ligesom dørklokken er Nest Cams udstyret med en mikrofon og en højttaler, så du kan føre samtaler i begge retninger med andre.

Artiklen forsætter under annoncen

Alt dette er gratis. Hvis du har brug for mere lagerplads til begivenheder eller løbende optagelser, er der abonnementet Nest Aware, der starter ved 6 $/måned. Tjenesten bringer også advarsler med kendte ansigter til din hjemme-sikkerhedsopsætning og understøtter 911-nødopkald.