Google har muligvis stille plaget OS, der skal erstatte Android

Google har muligvis stille plaget OS, der skal erstatte Android

23. februar 2021 Slået fra Af Mathias

Android 12 er nu tilgængelig som en preview til udvikleren, som den allerførste betaversion af det nye operativsystem.

Det er bestemt spændende for udviklere og brugere, der kan lide at installere den nyeste Android-udgivelse fra Google, uanset hvor ufærdig den måtte være.

-Og Chrome OS bestod for nylig en betydelig milepæl. Googles desktop-operativsystem overgik macOS og blev verdens næststørste pc-operativsystem.

Windows dominerer stadig diagrammerne, og pandemien kan have påvirket Chrome-salget. Men det er ikke desto mindre en præstation. Men der er et tredje operativsystem, som Google udvikler for fremtiden, og det er mere spændende end Android og Chrome kombineret.

Artiklen forsætter under annoncen

Vi har talt om Fuchsia i årevis nu, og Google har bekræftet dens eksistens uden at afsløre, hvad det kan gøre, eller hvornår det er her.

Fuchsia kører på alle enheder, uanset størrelse eller skærmtype – den kører også på gadgets, der ikke har skærme. Fuchsia understøtter “over-the-air” softwareopdateringer, ligesom iOS og macOS, samt bedre beskyttelse af privatliv og sikkerhed. Lidt som hvad der er tilgængeligt for iPhone og Mac.

Og Fuchsia vil stadig køre alle de eksisterende Android-apps, så overgangen fra Android (og Chrome) til Fuchsia bør ikke være besværligt. Det er kernen i Fuchsia-rygter, selvom det er uklart, hvad Googles vision er for Fuchsia.

Dette bringer os til en velkomstbesked til Chrome OS-gadgets, som Chrome Unboxed har fundet i en Chromium Bug Report:

Artiklen forsætter under annoncen
Google Chrome OS

Plottet tykner, som man siger. Ej, gør man nok egentlig ikke 😛

Læs også  Dette nye system kan dræbe coronavirus, der er rundt omkring dig