Google gør flere af sine bedste iPhone-apps til iOS 14-widgets

Google gør flere af sine bedste iPhone-apps til iOS 14-widgets

24. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Google frigiver nye iOS-widgets til Gmail, Drive, Fit, Kalender og Chrome.
  • Google siger, at Gmail-, Drive- og Fit-apps vil være tilgængelige i de kommende dage, mens Kalender- og Chrome-widgets stadig er uger væk.
  • Du kan prøve Chrome-widgeten lige nu, hvis du har Chrome Beta-appen installeret.

iOS 14 er fyldt med nye funktioner og livskvalitetsopgraderinger, men den mest fremtrædende ændring i opdateringen er tilføjelsen af widgets. iOS havde teknisk set allerede widgets, men disse widgets opfører sig mere som de widgets, vi er vant til at se på computere og Android-enheder, da de kan flyttes rundt på startskærmen og tilpasses efter dine behov. Widgets fra store appudviklere har været igennem de sidste to måneder, og torsdag meddelte Google, at nogle af dets mest populære apps får widgets i de kommende dage.


Dagens bedste tilbud

Google gør flere af sine bedste iPhone-apps til iOS 14-widgets Powecom KN95 Ansigtsmaske, der kan genbruges, engangsmasker på FDA EUA-liste, beskyttelse mod støvpollen, … Listepris: $ 44,99 Pris: $ 16,99 ($ 1,70 / Count ) Du redder: $ 28,00 (62%) Ledig fra Amazon, GEAR-online.dk modtager muligvis en provision Køb nu


Artiklen forsætter under annoncen

Sidste måned frigav Google widgets til Google Fotos, YouTube Music og Søg sammen med iPhone 12. Nu får endnu flere apps widgets, inklusive Gmail, Google Drive og Google Fit.

Gmail-widgeten giver dig mulighed for at søge i din indbakke, komponere en ny e-mail og kontrollere, hvor mange ulæste beskeder du har i din indbakke. Google Drev-widget giver dig nem adgang til dine vigtigste filer og giver dig mulighed for at søge efter filer direkte fra din startskærm. Endelig giver Google Fit-widget dig et opdateret resumé af dine hjertepunkter og trin samt et blik på din aktivitet i hele ugen.

Læs også  Spotify har lige fået en fantastisk funktion, som Apple Music har haft i årevis

Hver af disse widgets skal rulles ud på din iPhone og iPad i de kommende dage, så vær på udkig efter en opdatering eller tre. Men det er ikke alt, da Google også opretter widgets til Google Kalender og Chrome i de kommende uger. Faktisk kan du prøve Chrome-widgeten i dag, hvis du har Chrome Beta på din enhed.

Her er de trin, du skal tage, hvis du vil tilføje nogen af de nye Google-widgets til din startskærm:

Artiklen forsætter under annoncen
  1. Tryk og hold nede på startskærmen på din iPhone eller iPad
  2. Tryk på plusikonet i øverste venstre hjørne for at åbne widgetgalleriet
  3. Søg efter og tryk på den widget, du vil installere
  4. Stryg til højre / venstre for at vælge widgetstørrelsen
  5. Tryk på “Tilføj widget”
  6. Placer widget og tryk på “Udført” i øverste højre hjørne

Widgets er muligvis ikke lige så nyttige på iOS, som de er på andre platforme, men efterhånden som flere udviklere opretter dem til deres apps, skal vi begynde at se mere og mere kloge implementeringer af funktionen over tid. I det mindste hjælper de med at bryde monotonien på iOS-startskærmen og dens kedelige ensartethed.