Google gør en af Androids bedste funktioner nemmere at bruge i Chrome og på iPhone

Google gør en af Androids bedste funktioner nemmere at bruge i Chrome og på iPhone

1. oktober 2021 Slået fra Af Mathias

Har du nogensinde været på nettet og tilfældigt er stødt på et produkt, du ikke vidste, at du havde brug for? I nogle tilfælde kan det være en udfordring at identificere produktet, især hvis det ikke findes på forhandlerens websted. Hvis du ejer en Android-enhed, kan du løse dette problem med Google Lens, som virksomheden først introducerede i 2017. Men nu kommer Google Lens langt om længe til Chrome.

Google Lens kommer til Chrome på computeren

Google Lens er en billedgenkendelsesteknologi, der viser relevante oplysninger om objekter, som den identificerer i fotos og videoer ved hjælp af visuel analyse baseret på et neuralt netværk. Kort sagt kan Google Lens fortælle dig mere om de ting, du ser. Med tiden har Google udvidet integrationen af teknologien til at omfatte Google Photos-apps på iOS og Android samt Google Assistant på OnePlus-telefoner. Integrationen bliver endnu dybere i de kommende dage.

Som 9to5Google bemærker, er Google Lens i øjeblikket tilgængelig på iOS via Google Search. I et blogindlæg i denne uge afslørede Google, at Lens også snart vil blive tilføjet til Google-appen. Når funktionen kommer, vil iPhone-brugere se en stor knap, hvor der står “Søg billeder” nederst i Google-appens indbyggede browser. Tryk på den “for at gøre alle billederne på en side søgbare.”

Google er også ved at indføre Lens i sin Chrome-browser på stationære computere. Når funktionen rulles ud, “vil du kunne vælge billeder, video og tekstindhold på et websted med Lens for hurtigt at se søgeresultater i samme fane – uden at forlade den side, du er på.” Dette vil være en stor fordel for shoppere, der hurtigt vil kunne identificere produkter på siden.

Læs også  Apple AirPods 3: Alt hvad vi ved indtil videre
Artiklen forsætter under annoncen

Andre meddelelser fra Googles Search On ’21

Lens var højdepunktet, men der var også andre shoppingrelaterede meddelelser fra Google i denne uge. For eksempel er det nu nemmere end nogensinde før at søge efter tøj, sko og tilbehør på mobilen. Hvis du søger efter “cropped jackets”, viser Google dig et visuelt feed af relaterede varer i forskellige farver og stilarter. Der vil også være flere oplysninger som lokale butikker, stilguides og videoer. Du kan gå endnu længere ved at filtrere din søgning efter stil, afdeling, mærke m.m.

Derudover vil Søgning gøre et bedre stykke arbejde med at få vist lokale butikker. Hvis du leder efter et akvarium i nærheden, kan du søge efter det og derefter vælge filteret “på lager” for at se, om de er tilgængelige i nærheden af dig.