Google Fotos afslutter gratis ubegrænset lagerplads den 1. juni 2021

Google Fotos afslutter gratis ubegrænset lagerplads den 1. juni 2021

16. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Google Fotos dræber gratis ubegrænset lagerplads til fotos og videoer den 1. juni 2021.
  • Alle fotos og videoer, der uploades til Google Fotos efter den 1. juni 2021, tæller med 15 GB gratis lagerplads, der følger med hver nye Google-konto.
  • Pixel-ejere kan stadig uploade fotos og videoer i høj kvalitet gratis efter den 1. juni.

Fra e-mail til søgning og næsten alt andet, vi laver online, er Google involveret. Det samme gælder for foto- og videolagring, hovedsagelig fordi Google Fotos lige siden sin debut i 2015 har tilbudt ubegrænset lagerplads til alle vores hjemmelavede medier. Men endelig vil Google endelig afslutte denne populære politik næste sommer.

Onsdag meddelte Google, at alle nye fotos eller videoer, som brugere uploader til platformen efter den 1. juni 2021, tæller med i den 15 GB gratis lagerplads, der følger med hver Google-konto. Dette er den samme lagerplads, der deles på tværs af Gmail og Drev, hvilket betyder, at hvis du allerede har brugt en del af din gratis lagerplads, har du endnu mindre tilgængelig til brug for fotos og videoer, der starter næste sommer.

Artiklen forsætter under annoncen
Gå ikke glip af : Dagens bedste tilbud: Ægte N95-masker, $ 68 Sony-hovedtelefoner , skjult øjeblikkelig grydesalg, $ 80 smart TV, vægtede tæpper, mere

“Denne ændring giver os også mulighed for at holde trit med den voksende efterspørgsel efter lagerplads,” forklarer Shimrit Ben-Yair, vicepræsident for Google Fotos i et Google-blogindlæg. ”Og som altid opretholder vi vores forpligtelse til ikke at bruge oplysninger i Google Fotos til reklameformål. Vi ved, at dette er et stort skift og kan komme som en overraskelse, så vi ville fortælle dig det i god tid og give dig ressourcer til at gøre det lettere. ”

Læs også  Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2 kan blive afsløret den 5. august

Endnu en gang er det værd at understrege, at eventuelle fotos eller videoer, som du sikkerhedskopierer til Google Fotos inden 1. juni, ikke tæller med i dine lagergrænser. Hvis du kan lide at bruge Google Fotos og planlægger at fortsætte med at bruge det til næste år, vil du måske overveje at uploade alt, hvad du endnu ikke har uploadet inden for de næste syv måneder. Sørg også for at kontrollere, at du sikkerhedskopierer dem i “Høj kvalitet”, ellers tæller de med din gratis lagerplads. Tjek din sikkerhedskopikvalitet i Fotos-appen på din telefon ved at gå til Sikkerhedskopiér og synkroniser i Indstillinger .

For dem af jer, der ejer en Pixel-telefon (1, 2, 3, 4 eller 5), vil eventuelle fotos, der uploades fra denne enhed, ikke blive påvirket af denne ændring. Alle dine fotos og videoer af høj kvalitet vil fortsat være fri for lagergrænser i en overskuelig fremtid, selv efter politikken ændres for alle andre den 1. juni 2021.

Artiklen forsætter under annoncen

“Denne ændring træder ikke i kraft i yderligere seks måneder, så du behøver ikke gøre noget lige nu,” tilføjer Shimrit Ben-Yair i den samme blog. ”Og når denne ændring først træder i kraft den 1. juni 2021, skal over 80 procent af jer stadig være i stand til at gemme omkring tre år mere minder med dine gratis 15 GB lagerplads. Når din lagerplads nærmer sig 15 GB, giver vi dig besked i appen og følger op via e-mail. ”

Hvis du uploader masser af fotos og videoer til Google Fotos hvert år og ikke planlægger at lade denne ændring forhindre dig i at gøre det, kan du måske begynde at undersøge Google One. Opbevaringsplaner starter ved $ 1,99 / måned for 100 GB, og du får også adgang til belønninger og fordele, herunder muligheden for at tilføje familiemedlemmer.

Læs også  Apple udskifter din defekte AirPods Pro gratis
Artiklen forsætter under annoncen