Google siger hvorfor Pixel 6 og Pixel 6 Pro oplader langsomt

Google siger hvorfor Pixel 6 og Pixel 6 Pro oplader langsomt

22. november 2021 Slået fra Af Mathias

Google er endnu en gang i defensiven, da virksomheden forsøger at forklare, hvorfor de første brugere finder, at opladningshastigheden på Pixel 6 og Pixel 6 Pro er langsommere end forventet.

Pixel 6-lanceringen har været alt andet end glat for Google. Da lækager først afslørede telefonens design, blev vi positivt overrasket over at se en moderne flagskibssmartphone. Så annoncerede Google, at deres egen tilpassede Tensor-chip ville drive Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Spændingen omkring ankomsten af de nye telefoner var håndgribelig. Men så blev telefonen rent faktisk lanceret.

Næsten alle historier om Pixel 6 i de seneste uger har handlet om telefonens problemer. Fingeraftrykssensoren er ikke konsistent, telefonen ringer tilfældigt til kontakter, skærmen flimrer, når telefonen er slukket – og listen fortsætter. Langsomt men sikkert forsøger Google at løse disse problemer, og det gjorde de i denne uge via et indlæg på deres supportfora.

Pixel 6-problemerne fortsætter med at vokse

Google Pixel 6 and 6 Pro
Google Pixel 6 og 6 Pro. Billedkilde: Google

Artiklen forsætter under annoncen

I begyndelsen af november testede Android Authority i begyndelsen af november opladningsmulighederne på Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Som sitet bemærkede dengang, står der følgende på Googles officielle Pixel 6-supportside:

  • Hurtig opladning: Op til 50 % opladning på 30 minutter med Googles 30W USB-C. Hurtig kablet opladning er baseret på brug af Google 30W USB-C-oplader tilsluttet til en stikkontakt. Kompatibel med USB PD 3.0 PPS-adaptere. Opladningshastigheden afhænger af mange faktorer, herunder brug under opladning, batteriets alder og omgivelsestemperatur. Den faktiske opladningshastighed kan være langsommere.

Det er unødvendigt at sige, at det er uklart, hvor hurtig den hurtige opladning virkelig er. Android Authority besluttede sig for at teste selve Pixel 6’s opladningshastighed og fandt ud af, at uanset hvilken oplader de brugte, kunne de ikke overskride 22 W strøm. Google har nu udsendt et officielt svar for at afklare tingene.

Læs også  Apple arbejder på iPhone-design som ikke set før - her er beviset

Google forklarer Pixel 6’s langsomme opladningshastigheder

Onsdag lagde Googles Camille Vogl en lang forklaring ud om, hvordan opladning fungerer på Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Som hun forklarer, har Google designet cellerne med høj energitæthed i Pixel 6 “for at finde en balance mellem batterilevetid, lang levetid og hurtig opladning” Uanset hvilken strøm der kommer ind fra stikket, vil den faktiske strøm, der leveres til Pixel 6, variere under opladningen.

Google har optimeret Pixel 6/Pro-batteriet til at oplade hurtigere, når batteriniveauet er lavt. Ved brug af Googles 30 W-oplader kan Pixel 6-batteriet nå op på 50 % på ca. 30 minutter og 80 % på ca. en time. Vogl afslørede også, at den maksimale effekt, som Pixel 6 og Pixel 6 Pro trækker fra den kablede oplader, er henholdsvis 21 W og 23 W. Gennemsnitshastighederne er endnu langsommere over en fuld opladningssession.

Artiklen forsætter under annoncen

Det er værd at bemærke, at Google ikke tidligere havde bekræftet opladningshastighederne for Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Forbrugerne antog naturligvis, at telefonerne ville udnytte Googles egen 30W-oplader fuldt ud. Baseret på dette forumindlæg står det nu klart, at det ikke er tilfældet.

Google har gentagne gange snublet over sig selv under udrulningen af Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Al denne dramatik og intriger kunne have været undgået, hvis Google blot havde været klar med hensyn til den nye telefons opladningsmuligheder på forhånd. I stedet må forbrugerne vente på forumindlæg som svar på blogindlæg. Vi kan i det mindste håbe, at Google tager ved lære af denne proces