Google Assistant ønsker at forbedre arbejdet hjemmefra under pandemien

Google Assistant ønsker at forbedre arbejdet hjemmefra under pandemien

25. september 2020 Slået fra Af Mathias
  • Google annoncerede en ny Google Assistant-funktion, der kan hjælpe folk, der stadig arbejder hjemmefra under den nye koronaviruspandemi.
  • En ny rutine vil fokusere på brugerens arbejdsdag og minde dem om alt, hvad der skal ske i løbet af dagen. Funktionen kan tilpasses, så brugerne kan indstille deres egne pauser og tidsplaner i et forsøg på at efterligne de regelmæssige pauser, der sker naturligt på kontoret.
  • Google udruller også en ny Gentle Sleep and Wake-funktion, der giver dig mulighed for at koordinere smarte lys med sengetidsprogrammer og morgenalarmer.

Google annoncerede nye Google Assistant-funktioner onsdag, der skulle hjælpe folk med at tilpasse sig arbejdet hjemmefra under den nye koronaviruspandemi. “Mens mange af os er heldige nok til at kunne arbejde hjemmefra under pandemien, er der noget at sige om det in-office miljø, der bryder op dagen,” sagde Google i et blogindlæg. “Enkle ting som kaffepauser midt om morgenen for at genoplade eller indhente kollegaer på vej til et møde er bestemt savnet.”

Google er muligvis ikke i stand til at genskabe regelmæssigt kontorarbejde, men det har udtænkt nye Google Assistant-funktioner, der hjælper dig med at ”bekæmpe den” sløring ”, der kan ske når du arbejder hjemmefra. ”

Google udruller en ny arbejdsrutine til Google Assistant, der minder brugerne om alle de ting, der sker på arbejdspladsen, uanset om de er lille eller stor. Den nye rutine vil være tilgængelig på både Android og iPhone og kan aktiveres i indstillingerne. Her er hvordan arbejdet hjemmefra Google Assistant-rutine kan se ud:

For eksempel hver mandag til fredag kl. 10.00 får du en besked fra Google Assistant på din smarte højttaler eller skærm, der siger “det er tid til at rejse sig og strække sig!” Kl. 14:00 kan det foreslå at gå en tur og derefter tage et glas vand kl. Endelig kl. 16.45 bliver du påmind om at begynde at pakke tingene sammen. Assistent deler også regelmæssigt tiden med dig hele dagen, så du ikke mister styr på kommende møder.

Der er masser af plads til at tilpasse handlinger og tidsblokke, så de passer til din tidsplan, men rutinen vil først være tilgængelig på engelsk.

Læs også  Alle de nye iOS 14-funktioner, Apple tog fra Android
Artiklen forsætter under annoncen
Google Assistant
Google udgivet en ny Google Assistent-rutine til at arbejde hjemmefra under coronavirus-pandemien. Billedkilde: Google

Google minder også brugere om, at assistenten giver dig mulighed for at føje nye poster til din kalender, starte opgavelister og indstille påmindelser alt sammen via stemmen, mens du arbejder hjemmefra. Assistenten kan hjælpe dig med at huske vigtige begivenheder, hvad enten det er en jubilæum, et møde eller en Wi-Fi-adgangskode. Google Assistant giver dig også mulighed for at aktivere tilstanden Forstyr ikke ved hjælp af en simpel kommando: “Hej Google, stil min telefon.”

Google Assistant
Animation viser en eksempel på den nye Google Assistent-rutine til at arbejde hjemmefra under coronavirus-pandemien. Billedkilde: Google

I de kommende dage vil Google udrulle ny funktionalitet, der kan forbedre dine sovevaner. Blid søvn og vågne er blandt de nye funktioner, der kan anvendes på smarte lys. Du kan udstede en kommando som “Hey Google, sov mine lys kl. 22:00” om natten som en påmindelse om at gå i seng i tide, og lysene slukkes. De tændes igen om morgenen på det ønskede tidspunkt – kommandoen er “Hej Google, vækk mine lys klokken 8:00.” Brugere, der allerede har Google Assistant-alarmer, kan sige “Tænd for blid opvågning”, så smarte lys begynder at lyse 30 minutter før din alarm går.