Google antyder, at Pixel 4a endelig vil blive afsløret i næste uge

Google antyder, at Pixel 4a endelig vil blive afsløret i næste uge

3. august 2020 0 Af Mathias
 • Google er endelig begyndt at drille Pixel 4a, og en ny landingsside i Google Store afslører, at telefonen vil blive afsløret mandag den 3. august.
 • Google forventedes oprindeligt at afsløre Pixel 4a ved Google I / O i maj, men pandemien tvang Google til at annullere begivenheden og efter sigende forsinke telefonen.
 • Google Store-siden antyder også nogle af Pixel 4as funktioner.

 • Googles Pixel 4a har tilsyneladende været dage fra lanceringen i flere måneder nu. Først troede vi, at det ville blive afsløret på Google I / O-udviklerkonferencen, men da denne begivenhed blev annulleret på grund af pandemien, blev rapportering om telefonen tørret op. Juni kom og gik uden så meget som et tip fra Google, men ligesom juli var ved at afslutte, blev beviset for telefonens lanceringsdato endelig opdaget på Googles websted.

  Først opdaget af 9to5Google, en mystisk ny destinationsside er vist på Googles online butik. Hvis du klikker på boksene på den side for at få dem til at stemme overens med Google-logoet (blå, rød, gul, blå, grøn, rød), vises teksten, der er skjult bag disse felter, og læser: “Google, hvad du har ventet på For telefon. ” Mere tekst dukker derefter op over den Pixel-formede enhed i bunden af ​​siden, der læser “Aug. 3. ”

  Artiklen forsætter under annoncen

  Formodentlig baseret på de spor, vi har er leveret, afslører Google Pixel 4a mandag den 3. august. Dette er den samme dato som Forsiden Tech vært Jon Prosser lækkede tidligere i denne uge, og han sagde kl. det tidspunkt, hvor han var “100%” sikker på, at datoen var korrekt, så det lyder som hans kilde vidste, da de talte om.

  Du har måske ikke bemærket i starten (det gjorde jeg bestemt ikke), men pladsholderteksten på denne side (som tydeligvis ikke er faktisk latin) ser ud til at indeholde et par tip om telefonens funktioner, med velkendte ord og sætninger som “svagt lys ”Og“ bokeh ”og“ megapixel ”, der alle ser ud som“ langvarigt batteri. ”

  Artiklen forsætter under annoncen

  Tilføjer brændstof til ilden , har den officielle Made by Google-konti på Facebook og Twitter begge opdateret deres overskriftsbilleder med billeder, der ligner det, der vises på butikssiden, med de samme felter, der sandsynligvis vil beskrive telefonen, når den faktisk bliver afsløret for offentligheden næste mandag, eller måske fører op til afsløringen.

  Tidligere lækager antydede tha Pixel 4a har en 5,8-tommers OLED-skærm, Snapdragon 730-processor, 6 GB RAM, 64 GB lagerplads og et 12-megapixel primært kamera. Pixel 4 var noget af en katastrofe for Google, så selvom denne telefon er mere overkommelig end sin storebror, er den nødt til at gøre et godt indtryk. Vi har ingen idé om, om Pixel 5 stadig er på sporet til lancering i efteråret, som Pixel 4 gjorde sidste år, så alt pres er på Pixel 4a.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  iOS 14.2 beta 4 er nu tilgængelig på iPhone til udviklere