Google annoncerede netop Pixel 4a, Pixel 4a (5G) og Pixel 5

Google annoncerede netop Pixel 4a, Pixel 4a (5G) og Pixel 5

5. august 2020 0 Af Mathias
 • Google annoncerede mandag Pixel 4a, Pixel 4a (5G) og Pixel 5
 • Pixel 4a vil være den første Google-telefon, der har et hullet udskæring til selfie-kameraet på skærmen og sendes den 20. august til $ 349 i Just Black.
 • Pixel 4a (5G) koster $ 499, og både den og Pixel 5 vil være i salg i efteråret.

 • Efter al sandsynlighed havde Google en gang planlagt at afsløre Pixel 4a på sin Google I / O-udviklerkonference den 12. maj under åbningen grundtone. Derefter vendte en viral pandemi hele verden på hovedet, og vi har hørt spredte rygter om den nyeste budgettelefon fra Google lige siden.

  Oversvømmelsesportene åbnede omsider i sidste uge, da en side blev opdaget i Googles onlinebutik, der antydede, at Pixel 4a endelig ville se dagens lys den 3. august, og helt sikkert gjorde Google den meget rygte om telefonens officielle mandag, og bekræftede endda eksistensen af ​​Pixel 4a (5G) og Pixel 5.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Pixel 4a er Googles første smartphone, der har en skærm, der strækker sig fra top til bund ved hjælp af et velkendt hul-udstansning til selfie-kameraet. Pixel 4a har en 5,8 tommer OLED-skærm, 6 GB RAM, 128 GB intern opbevaring, Qualcomm Snapdragon 730G-processor, 3.140 mAh batteri og en mat finish.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Hvad angår kameraet, siger Google Pixel 4a tilbyder den samme oplevelse som sin Pixel 4, med et 12,2-megapixel shooter på bagsiden af ​​enheden, der er i stand til “HDR med dobbelt eksponeringskontrol, portrættilstand, Top Shot, Night Sight med astrofotograferingskapaciteter og smeltet videostabilisering.” 8-megapixel-selfie-kameraet er også identisk med Pixel 4’s selfie-kamera, så du sparer til placering i displayet.

  Bortset fra kameraet , to funktioner, som Google fremhæver på sit websted, er det adaptive batteri – som det hævder at vil vare hele dagen – og den nye Google Assistant-integration – som forbinder optager-appen til Google Dokumenter for nemt at gemme og dele transkripsioner og bringer realtidsopskrifter til videoer med Live Caption.

  Pixel 4a er en af ​​de billigste mellemstore smartphones på markedet til $ 349, og du kan forudbestille den nu i Google Store eller på Amazon. Den eneste tilgængelige farve ved lanceringen er Just Black, og forudbestillinger inkluderer 3-måneders forsøg med YouTube Premium, Google Play Pass og Google One. Telefonen sendes den 20. august.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Går videre til de to andre telefoner, som Google tilfældigt annoncerede mandag, Pixel 4a (5G) og Pixel 5 vil være tilgængelig i USA, Canada, Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Japan, Taiwan og Australien. Pixel 4a (5G) koster $ 499 ($ ​​150 mere end standard Pixel 4a), mens prisen på Pixel 5 stadig er et mysterium. Google siger, at det vil have mere at sige om disse telefoner “i de kommende måneder.”

Læs også  Kæmpe lækager afslører udgivelsesdato og pris for Apples AR-briller