Gmail får en større redesign – se det i aktion lige her

Gmail får en større redesign – se det i aktion lige her

20. juli 2020 0 Af Mathias
  • Gmail-appen bliver endnu mere nyttig til arbejde, især under den nye coronavirus-pandemi, hvor flere og flere mennesker skal arbejde hjemmefra.
  • Google annoncerede en større redesign til Gmail, der vil være tilgængelig for G Suite-kunder.
  • ) Den nye Gmail-app integrerer Chat og Meet-apps og tilbyder en Slack-lignende Room-funktion til realtidssamarbejde.

Efter lækker online onsdag blev Gmail’s første betydelige redesign siden den store makeover for et par år siden annonceret. Gmail får faktisk nogle få fantastiske funktioner, der tilfredsstiller behovene hos mange mennesker, der har arbejdet hjemmefra i flere måneder på grund af den nye coronavirus-pandemi. Tingene vil ikke ændre sig snart, da sundhedskrisen langt fra er forbi. Flere virksomheder har udvidet arbejde fra hjemmepolitikker, og nogle af dem skiftede kun til online-arbejde. En stabil internetforbindelse og adgang til de rigtige apps vil gøre det lettere at arbejde hjemmefra, og Google sigter mod at øge din produktivitet ved at placere nogle af disse must-have apps lige inde i Gmail. Den gode nyhed er, at alle brugere, der er omfattet af et G Suite-abonnement, har adgang til redesign og nye funktioner. Den dårlige nyhed er, at den kommercielle version af Gmail forbliver som den er

Artiklen forsætter under annoncen

Google annoncerede de nye Gmail-funktioner på Google Cloud-bloggen, men også på G Suite-opdateringer .

Hvad der dybest set kommer til at ske, er, at hver G Suite Gmail-konto inkluderer direkte adgang til flere andre apps, som Google fremstiller. Bortset fra Gmail får du en Chat-fane til sms, en Meet-fane til videokonferencer og en fane Rooms, som i det væsentlige er en anden form for chat.

Læs også  Sådan får du en gratis kameraadapter til at spille PSVR-spil på din PS5

Gmail tilbyder allerede Chat og Meet integration, men dette nye initiativ bringer tingene til næste niveau. Alt vil være tilgængeligt direkte i Gmail, uanset om du får adgang til det på en Android-telefon eller iPhone og på skrivebordet.

Animation viser den nye Gmail-redesign, der er tilgængelig for G Suite-kunder. Billedkilde: Google

Artiklen forsætter under annoncen

Værelser er den eneste nyhed her, en funktion, der giver dig mulighed for at oprette chatrum, der ligner det, du muligvis laver i Slack eller lignende gruppechats-apps. Funktionen giver dig mulighed for at oprette værelser med medlemmer af din virksomhed, men også værelser med andre tredjeparter.

Desuden inkluderer værelser support til realtidssamarbejde om dokumenter og to-do lister.

Gmail understøtter også tredjeparts apps, herunder DocuSign, Salesforce og Trello, ligesom du kan forvente på Slack og andre lignende tjenester.

Artiklen forsætter under annoncen

Ny Gmail-mobilapp til G Suite-kunder. Billedkilde: Google

Andre pæne tricks, herunder bedre søgning, “Ikke forstyrr” og “Ude af kontor” -tilstande, og support til fastgørelse af vigtige værelser er også inkluderet i

Hvad Google prøver her er at tilbyde et samlet rum til alle produktivitetsapps, du muligvis har brug for, når du arbejder hjemmefra, og endda kontor. G Suite’s Gmail vil indeholde et indbygget alternativ til Slack samt Googles zoom-rival. Det er faktisk ikke overraskende at se Google konsolidere alle disse ressourcer under det samme tag. Flytningen giver meget mening for G Suite-brugere, der allerede er afhængige af Googles produktivitetsapps til arbejdsrelaterede opgaver. De mennesker, der foretrækker konkurrerende platforme, overføres muligvis ikke til den nye Gmail, bare fordi det er bedre. Og der kan være et argument fra nogle af disse konkurrenter om, at Google promoverer sine egne apps og kvæver konkurrence.

Læs også  Apple frigiver en 'mindre ambitiøs' AirPower-opladningsmåtte senere på året

Du bliver nødt til at være på G Suite til at bruge dem. Google begynder gradvist at rulle ud af Gmail-redesignet i løbet af de kommende uger. Følgende videoeksempel gennemgår nogle af de nye funktioner, Google annoncerede.

Artiklen forsætter under annoncen