Gmail får en nyttig funktion til at gøre e-mailadministration endnu lettere

Gmail får en nyttig funktion til at gøre e-mailadministration endnu lettere

30. maj 2020 0 Af Mathias
  • Gmail-indstillingsmenuen får en massiv makeover, da Google vil tilbyde brugerne en hurtigindstillinger-knap inde på desktopversionen af ​​tjenesten til hurtige brugergrænsefladeændringer.
  • Den nye menu vil indeholde muligheder for at ændre layout af Gmail, skifte temaer og endda aktivere et ekstra panel til læsning af e-mails.
  • Den nye menu inkluderer også et link til brugergrænsefladen til almindelige indstillinger, der er tilgængelig lige nu i Gmail.

Gmail fik en betydelig redesign for bare et par år siden, Googles største makeover nogensinde for sin populære e-mailtjeneste. Google stoppede ikke der, og det fortsatte med at tilføje nye funktioner til at forbedre den samlede Gmail-oplevelse og øge dens sikkerhed. Bare i de sidste par måneder modtog Gmail en vedhæftet scanner, der kan modvirke ondsindede hackingkampagner og en forbedret søgeflade til at hjælpe dig med at finde det, du leder efter.

Den næste ting, som Google ønsker at løse, er indstillingsoplevelsen i Gmail, og desktop-versionen af ​​appen får en ny Hurtige indstillinger -menu, der snart er tilgængelig for alle brugere.

Google annoncerede den nye funktion i et blogindlæg og forklarede, at funktionen som standard er aktiveret til Gmail-brugere starter med domæner med hurtig frigivelse, der får det på et tidspunkt i de næste to uger. Flere Gmail-brugere vil derefter se den nye indstillingsfunktion, der begynder den 22. juni, når den gradvise udrulning udvides til flere konti.

Hurtige indstillinger vil tilbyde hurtig adgang til et par funktioner, der giver dig mulighed for at tilpasse den samlede visuelle oplevelse af Gmail. Det betyder, at du stadig har brug for hovedindstillingsmenuen for alle komplekse ændringer, du vil foretage.

Læs også  Massiv iPhone 12-lækage afslører enhver detalje, der stadig var et mysterium
Artiklen forsætter under annoncen

Hurtigindstillingsmenuen vil indeholde elementer, der påvirker grænsefladen. Du kan tilpasse tætheden af ​​tekst og information, vælge en anden indbakke-type og tilføje temaer. Den mest spændende ændring, der er tilgængelig i de hurtige indstillinger, vil være muligheden for at tilføje et læsepanel til UI’en, så du hurtigt kan gennemgå e-mails, mens du stadig ser hele din indbakke. Du kan få et glimt af læserutefunktionen i følgende animation:

Billedkilde: Google

En illustration, der viser Googles nye Quick Settings-funktion til Gmail i aktion.

Artiklen forsætter under annoncen

Ændringerne foretaget inden for panelet med hurtige indstillinger vil ske øjeblikkeligt, så du ikke behøver at vente eller opdatere siden for at se dem i handling. Du kan flytte mellem indstillingerne, indtil du finder de indstillinger og temaer, du tror ville gøre dine e-mail-opgaver lidt mindre elendige at gennemføre.

Den nye hurtigindstillingsrude vises i højre side af indbakken, når du klikker på indstillingshjulet. Den første menuindstilling er en Se alle indstillinger -knap, der fører dig til den almindelige indstillingsmenu i Gmail.


Gmail-appikon på iPhone. Billedkilde: Valentin Wolf / imageBROKER / REX / Shutterstock

Artiklen forsætter under annoncen