Galaxy Z Fold 2 5G afsløret: Lækkede billeder viser stort cover display og nyt kamerasystem

Galaxy Z Fold 2 5G afsløret: Lækkede billeder viser stort cover display og nyt kamerasystem

1. august 2020 0 Af Mathias
  • Samsungs Galaxy Z Fold 2 5G er nu lækket fuldt ud, da officielle presseudgivere af den sammenklappelige telefon afslører designet og alle ændringer fra den første version.
  • Samsung afslører fem enheder ved sin Galaxy Unpacked-begivenhed den 5. august, og alle er lækket.

Lige når det så ud som om Samsung endelig kunne være i stand til at lancere en spændende ny telefon uden at det er grundigt forkælet af lækker forud for tiden, oversvømmelseshullerne er åbnet for Galaxy Z Fold 2 5G.

Samsung vil være vært for en Galaxy Unpacked-begivenhed den 5. august for at afsløre fem produkter, og den eneste, vi endnu ikke havde set meget af i lækager, var opfølgningen til Galaxy Fold. Vi havde en temmelig god idé om, hvordan det ville se ud, og hvordan Samsung ville forbedre designet, men officielle gengivelser og levende billeder havde undgået os. Det ændrede sig på onsdag, da vi fik vores første kig på telefonen i naturen, hvilket bekræftede det nye navn og hakket forsvandt. Men en anden Galaxy Z Fold 2-lækage er allerede begyndt at foretage runderne.

Artiklen forsætter under annoncen

Onsdag eftermiddag, MySmartPrice delte de første officielle presse-gengivelser af Galaxy Z Fold 2 5G i både Mystic Bronze og Mystic Black farver. Som du kan se på billederne i dette indlæg, synes lækagerne omkring Fold 2 at have været korrekte, da Cover Display er væsentligt større end det var på den første fold, kamerarrayet har et nyt udseende og det primære display har grøftet hakket for et hulpunkts-selfie-kamera.

Galaxy-Z-Fold-2-5G-Render Billedkilde: MySmartPrice

Artiklen forsætter under annoncen

Som forventet tager designen af ​​Galaxy Z Fold 2 5G stor inspiration fra Galaxy S20 og Galaxy Note 20, som afsløres sammen med Fold 2 den 5. august. Faktisk ser kamerarrayet næsten identisk med det hus, vi så på Note 20 Ultra-lækagen, der blev vist på Samsungs websted.

Læs også  Apples nye iPhone-udgivelsesdato kan blive annonceret i de kommende dage

Ifølge til tidligere rapporter vil Fold 2 have en 120Hz opdateringshastighed på 7,7 tommer Super AMOLED-hoveddisplay, 6,23-tommer Super AMOLED Cover Display, Snapdragon 865 Plus-processor og 256 GB eller 512 GB intern lagerplads. Telefonen har også et tredobbelt-kamera-array på bagsiden med et 12-megapixel vidvinkellinser, et 12-megapixel ultrabredt-vinkelobjektiv og et 64-megapixel telefoto-kamera. En separat lækage antyder, at Fold 2 leveres med to batterier med en samlet kapacitet på 4,365mAh, og som navnet antyder, vil den understøtte 5G-netværk.

Selvfølgelig er Galaxy Z Fold 2 5G ikke det eneste produkt, der afsløres ved Galaxy Unpacked-begivenheden næste måned. Baseret på en teaser-trailer til den begivenhed, som Samsung delte tidligere i denne uge, bør vi også forvente at blive introduceret til Galaxy Note 20, Galaxy Watch 3, Galaxy Tab S7 og Galaxy Buds Live.

Artiklen forsætter under annoncen

Stil ind på Galaxy Unpacked august 2020 live stream den 5. august kl. 10 er ET for flere detaljer.