Galaxy S22 Plus kan muligvis give en forsmag på hvordan iPhone 14 kommer til at se ud

Galaxy S22 Plus kan muligvis give en forsmag på hvordan iPhone 14 kommer til at se ud

11. november 2021 Slået fra Af Mathias

De første billeder af iPhone 14 blev offentliggjort, endnu før Apple havde mulighed for at præsentere iPhone 13-serien. Billederne sagde, at iPhone 14-telefonerne vil være de første med en skærm uden hak, hvor Apple går over til det design med hullede huller, som alle Android-flagskibene bruger. Andre rygter sagde, at kun iPhone 14 Pro-versionerne vil få hole-punch-skærme og indikerede, at LG måske allerede arbejder på sådanne skærme til Apple. Men det viser sig, at vi ikke behøver at vente næsten et år for at se, om rygterne er sande. En insider siger, at Galaxy S22 Plus vil ligne iPhone 13 meget med en hole punch i toppen i stedet for en notch. Eller sagt på en anden måde: Galaxy S22 Plus kan give os en forsmag på, hvordan iPhone 14 kan se ud.

Galaxy S22 Plus og Ultra vil have forskellige designs

Galaxy S22-serien vil ikke ligne nogen Galaxy S-model, som Samsung har lavet til dato. Det skyldes, at Samsung vil implementere to forskellige designs til Galaxy S22. Den almindelige Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus skulle være identiske, som det forventes af enhver Galaxy S-serie. Galaxy S22 Ultra vil mere ligne de tidligere Galaxy Note-modeller. Det skyldes, at det er den eneste af de tre telefoner, der har en indbygget S Pen stylus.

Galaxy-S22-Ultra-S-Pen
Lækket billede af Galaxy S22 Ultra S Pen-slot. Billedkilde: Front Page Tech

Vi har set masser af uofficielle renderinger af den nye Note-erstatning fra de sædvanlige insidere. Så faldt de virkelige billeder, der tilsyneladende beviser de tidligere lækager. S22 Ultra vil have afrundede sider, med kantskærme, ligesom tidligere Galaxy S- og Note-modeller. S Pen-inkluderingen er sandsynligvis ansvarlig for dette design. Stylus skal placeres så tæt på kanten som muligt, og telefonens underside skal have flade hjørner.

Læs også  Detaljer om Samsungs største rival til iPhone 12 er lige lækket for første gang
Artiklen forsætter under annoncen

Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus vil have flade skærme, ligesom iPhone og andre flagskibe. Det er en Samsung-lækers seneste kommentar, der får os til at indse, at Galaxy S22 Plus måske kan levere en uventet iPhone 14-designpremiere.

Forsiden af S22+ ligner en Apple iPhone 13 med en smallere ramme og Notch bliver til et hul😂

– Ice universe (@UniverseIce) November 9, 2021

iPhone 14 designrygter

Ice Universe sagde på Twitter, at Galaxy S22 Plus forsiden ligner en iPhone 13 med en smallere ramme. “Notch bliver til et hul”, sagde lækeren. Ice har i årevis leveret detaljer om uudgivne flagskibsmobiler, med fokus på Samsung-telefoner. Hvis S22 Plus ligner en iPhone 13 med et hak, så betyder det, at den også vil ligne en iPhone 14 med en skærm med et hul i skærmen.

Artiklen forsætter under annoncen

iPhone-14-Render
iPhone 14 render lækket af Front Page Tech. Billedkilde: Kilde: Front Page Tech

Apple beholder det samme iPhone-design i et par år, før der foretages dramatiske ændringer. IPhone 12 og iPhone 13 er beviset på det, da begge telefoner har det samme overordnede design. Vi ser på skærme med smalle kanter, bortset fra notch i toppen. Metalchassiset har flade sider på begge iPhone-generationer.

iPhone 13 har et smallere hak, og alle iPhone 13-modeller er lidt tykkere for at få plads til større batterier.

Med det in mente er det rimeligt at antage, at iPhone 14 vil beholde de vigtigste designlinjer fra iPhone 13 på plads. Men igen siger rygterne, at Apple vil erstatte notch’et med et design med huludstanset skærmdesign. Apple vil kun droppe hakket, ikke Face ID-kameraet. Derfor vil Face ID-komponenterne enten blive placeret under skærmen. Eller også vil skærmudskæringen blive større, så der er plads til flere kameraelementer.

Læs også  iOS 14.1 er nu tilgængelig med understøttelse af 10-bit HDR-videoafspilning
Artiklen forsætter under annoncen

Galaxy S22 Plus-designet er også lækket

Galaxy S22 Ultra-lækagerne har været de mest spændende, og det er forståeligt nok. Ultra vil ikke bare være den bedste S22-version derude; den vil også bære en indbygget notch. Men S22 Plus-designet blev også lækket for et par uger siden. @OnLeaks gik sammen med 91mobiles for at frigive de første S22 Plus-renders.

Som det ses ovenfor, ligner Galaxy S22 Plus meget en iPhone 13 med en skærm med huludskæring, hvilket passer til Ice’s sammenligning. S22 Plus har ikke flade sider som iPhone 13. Og igen forventer vi, at iPhone 14 vil have flade sider. Apple bruger det samme design til iPad og den nye MacBook Pro. Samsungs mere afrundede kanter minder om de iPhone-designs, der gik forud for iPhone 12-serien.

Samsung skulle ifølge de seneste rapporter afsløre Galaxy S22-serien i midten af februar. Vi vil sandsynligvis se flere billeder af de tre telefoner til den tid. Apple vil ikke lancere iPhone 14-serien tidligere end midt i september.

Artiklen forsætter under annoncen