Galaxy Note's udskiftning lanceres muligvis i juni

Galaxy Note's udskiftning lanceres muligvis i juni

26. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Galaxy Note-serien afbrydes næste år, hvor Samsung ønsker at erstatte den ikoniske linje med en anden enhed, der tilbyder de samme funktioner.
  • Galaxy Z Fold 3 foldbar er angiveligt indstillet til at starte i juni med en stor skærm på hele skærmen og en indbygget S Pen-stylus.
  • Samsung har efter sigende oprettet et mere holdbart ultratyndt glasskærm til sammenfoldelige enheder, og det udvikler under-display kamerateknologi til Fold 3.

Galaxy S- og note-serien var på sammenfaldende stier i årevis. Samsungs evne til at øge skærm-til-krop-forholdet på sine telefoner fik de to håndsæt til at ligne hinanden. I nogle tilfælde havde den nyeste Galaxy S-version en endnu større skærm end den seneste note. Den eneste differentierende faktor forblev S Pen-stylus. Og vi har allerede rygter, der siger, at Samsung planlægger at tilføje S Pen-understøttelse til Galaxy S21 Ultra næste år – pennen er anbragt inde i en sag snarere end selve telefonen.

En anden rapport fra Korea om få dage giver os flere detaljer om Samsung-telefonen, der angiveligt vil udskift Galaxy Note-serien. Og denne gang siger historien, at en Samsung-embedsmand allerede har bekræftet spekulationer om, at Note-linjen vil blive afbrudt.


Dagens bedste tilbud

Galaxy Note's udskiftning lanceres muligvis i juni Spar 15% på FDA- autoriserede AccuMed KN95 masker – NIOSH siger, at de er lige så gode som 3M N95 masker Vejledende pris: $ 26,25 Pris: $ 22,32 Du sparer: $ 3,93 (15%) Tilgængelig fra Amazon, GEAR-online.dk modtager muligvis en provision Køb nu


Ifølge ajunews , Samsung frigiver Galaxy Z Fold 3 i juni næste år, og den udvikler allerede endelige prøver til masseproduktion. Nyheden kommer fra en uidentificeret Samsung-embedsmand, der også har bekræftet, at telefonen vil være udstyret med en S Pen-stylus. Som et resultat vil Note-serien blive afbrudt.

Samsung blev rygtet om at tilføje S Pen-understøttelse til Galaxy Z Fold 2, der blev lanceret tidligere på året . Men Samsung fjernede disse planer, med skrøbeligheden af Ultra Thin Glass (UTG) skærmdæksel skylden. Rapporten siger, at Samsung har forbedret UTG-teknologien, og 2. generations UTG-skærm, der vil udstyre Fold 3, vil være mere holdbar og muliggøre S Pen-drift.

Læs også  Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2 kan blive afsløret den 5. august

For et par dage siden sagde en rapport, at Samsung udvikler sit UDC-teknologi (UDC) med planer om at debutere det med Galaxy Z Fold 3. ajunews hævder også, at Samsung arbejder på UDC til næste års foldbar. Samsung legede efter sigende med ideen om at montere et pop-up selfie-kamera på Fold 3, men besluttede i sidste ende at prøve UDC i stedet. Rapporten siger, at Samsung Electronics og Samsung Display udvikler en OLED-skærm, der gør det muligt at passere lys til kameraet. De søger at sprede afstanden mellem pixels i den del af skærmen, hvor kameraet er placeret, så lys kan komme igennem.

I sidste ende, hvis UDC-resultater ikke er tilfredsstillende for hverken skærmkvaliteten eller fotograferingen, kan Samsung beslutte at fjerne funktionen fra Galaxy Z Fold 3 inden telefonen er klar til masseproduktion. Uanset UDC-succes ville en stor telefon med en sammenfoldelig skærm og en indbygget S Pen-stylus helt sikkert fortsætte arven fra Galaxy Note