Galaxy Note 20 og Galaxy Z Fold 2 har en officiel lanceringsdato

Galaxy Note 20 og Galaxy Z Fold 2 har en officiel lanceringsdato

10. juli 2020 0 Af Mathias
  • Udgivelsesdato for Galaxy Note 20 er blevet bekræftet, da Samsung annoncerede den næste Unpacked pressekonference for 5. august.
  • Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra vil ikke være de eneste nye Samsung-smartphones på udstillingen. Galaxy Z Fold 2 og Galaxy Z Flip 5G forventes også at blive annonceret under begivenheden.
  • De nye telefoner skal være tilgængelige til forudbestilling i begyndelsen af ​​august og sendes til forbrugerne i ugerne efter lanceringen.

Dette er muligvis ikke et almindeligt år på grund af den enorme sundhedskatastrofe, der stadig udfolder sig, men Samsung vil ikke lade den nye coronavirus ødelægge sine Galaxy-lanceringsplaner. Den koreanske gigant forventes at afsløre nye mobile produkter i sommer, inklusive den nye Note-serie og en ny Galaxy Fold-version, og Samsung vil levere. Rygterne sagde, at Samsung ville være vært for lanceringsbegivenheden for Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 og Galaxy Z Flip 5G den 5. august, og Samsung bekræftede pressekonferencen. Som mange andre begivenheder i tech-verdenen sent, vil sommeren 2020-udpakket begivenhed være en online-begivenhed, og den vil blive streamet online som enhver anden Samsung pressekonference.

Artiklen forsætter under annoncen

Samsung lavede ingen omtale af de rygter om Galaxy-produkter i sin invitation til begivenheder, men det er ikke som om Samsung kan bevare hemmeligheder. Nogle ting ændrer sig aldrig, og alle Galaxy-enheder, som Samsung vil introducere næste måned, er blevet udførligt omtalt i nye rapporter.

Teaser-videoen, der følger med meddelelsen drilleri Galaxy Note-serien, som er den traditionelle stjerne i andet halvår. En S Pen-pennen vises i en farve, der ligner Galaxy Note 20 ovenfor, som Samsung lækkede for et par dage siden, er en klar indikation af, at en ny note kommer.

Læs også  Alt, hvad Amazon lige har annonceret på sin store hardware-begivenhed - inklusive et flyvende sikkerhedskamera

Galaxy Note 20 kommer i to versioner snarere end tre, som tilfældet er for Galaxy S20-serien. Vi ser på en almindelig Note 20 og på Note 20 Ultra, hvis fotos lækker tidligere i denne uge. Telefonerne ligner Galaxy S20, når det kommer til det overordnede design, men der er masser af små ændringer, der hjælper dig med at adskille dem fra hinanden. Den vigtigste vedrører tilstedeværelsen af ​​en indbygget stylus, som er en død gave, som du ser på en note. S Pen får muligvis en bemærkelsesværdig ændring, da den tilsyneladende vil blive placeret på venstre side af håndsættet.

Den frygtelig navngivne Galaxy Z Fold 2 er efterfølgeren til den originale fold. Det vil være en meget bedre sammenklappelig telefon end den berygtede forgænger, der har en endnu større, hak-mindre skærm samt Ultra-Thin Glass på toppen af ​​det sammenfoldelige OLED-panel. Forvent dog, at Fold 2 bliver så dyr som den første genmodel. Og mens vi er ved det, forventes Galaxy Note 20-serien at starte på 999 $.

Artiklen forsætter under annoncen

Galaxy Z Flip 5G vil være en 5G-version af Z Flip, der blev lanceret sammen med Galaxy S20 i midten af ​​februar. Clamshell foldbar er blevet meget godt modtaget, hvilket imponerer brugere og korrekturlæsere. Det er stadig ikke den perfekte sammenfoldelige, men det er bestemt en større gevinst for Samsung end Galaxy Fold. Z Flip 5G vil sandsynligvis koste mere end Note 20 Ultra og 4G-versionen af ​​Z Flip, men den skal være billigere end Z Fold 2.

De nye telefoner skal være tilgængelige til forbestilling kort efter meddelelserne, hvor forsendelse sandsynligvis vil starte i ugerne efter begivenheden.

Læs også  Google Assistant ønsker at forbedre arbejdet hjemmefra under pandemien

Samsung forventes også at debutere i en ny Galaxy Watch på udstillingen og kunne frigive yderligere produkter på toppen af ​​den mobile enhed. Virksomheden kunne også afsløre den næste One UI-opgradering på udstillingen.

Artiklen forsætter under annoncen