Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2 kan blive afsløret den 5. august

Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2 kan blive afsløret den 5. august

9. juni 2020 0 Af Mathias
  • Samsung skal efter sigende være vært for en online Galaxy Unpacked-begivenhed den 5. august 2020 for at annoncere Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2.
  • )

  • I flere uger tyder rygter på, at Samsung ville tage sin afsløringshændelse online, og denne rapport fra Korea er bare den seneste bekræftelse.
  • )

  • Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra og Galaxy Fold 2 skal alle afsløres.

Samsung har stadig en behagelig føring på smartphonemarkedet over Huawei, Apple og Xiaomi, men Galaxy S20 ser ikke ud til at have været selskabets største succeshistorie. På grund af de høje indtægtsomkostninger (den billigste model starter ved $ 999) og den uheldige timing (S20 lanceret bare dage før det nye coronavirus-udbrud blev en fuldstændig pandemi), har salget været temmelig skuffende. Derfor er de kommende lanceringer af Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2 så vigtige, og nu ved vi måske, hvornår de finder sted.

Artiklen forsætter under annoncen

Ifølge den koreanske avis Dong-A Ilbo , Samsung planlægger at afholde en Galaxy Unpacked-begivenhed den 5. august 2020. Begivenheden vil sandsynligvis være virtuel, da det ville være vanskeligt at invitere presse inden for landet og udlandet til en personlig samling, der skulle til de løbende risici ved den nye coronavirus-pandemi.

Her er, hvad en Samsung Electronics-medarbejder efter sigende havde at sige om begivenheden: ”Interne drøftelser finder sted, men planen om at afholde Galaxy Unpacked-arrangementet den 5. august gennemgås positivt.”

Artiklen forsætter under annoncen

En kilde til elektronikindustrien blev også snappet ind med nogle oplysninger: ”Da COVID-19 stadig spreder sig, og protester mod antiracisme forværres i e USA, dette års begivenhed vil sandsynligvis blive afholdt online. ”

Læs også  Nye 'Call of Duty' inkluderer ikke gratis PS5 eller Xbox Series X opgradering

Traditionelt er Samsung vært for en udpakket begivenhed i New York for at afsløre dets nyeste flagskibssmartphone, men som en tidligere rapport antydet, vil flytting af begivenheden online give Samsung mulighed for at undgå alle sundheds- og sikkerhedsspørgsmål, som en personlig samling kan skabe og give virksomheden mere fleksibilitet med tidspunktet for begivenheden.

I onlineudpakningen i august forventes Samsung at annoncere to Galaxy Note 20-modeller og en efterfølger til Galaxy Fold. En af Note 20-modellerne siges at have en 6,7-tommer skærm, mens den anden “Ultra” (eller “Plus”) model angiveligt har et 6,9-tommer display. De nylige lækager har givet os et blik på designerne af Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra, og overraskende nok tager de masser af signaler fra S20-linjen. Den største designændring ser ud til at være udseendet på det bagerste kameramodul, som det var tilfældet med S20.

Artiklen forsætter under annoncen

I mellemtiden har rapporter hævdet, at designen af ​​Galaxy Fold 2 vil være en bemærkelsesværdig afgang fra den første fold. Det grimme hak kan fjernes, kameraet kan muligvis opgraderes, frontdisplayet kan være større, og prismærket kan faktisk være billigere. En af de seneste rapporter antydede, at Galaxy Fold 2 ville starte mellem $ 1.880 og $ 1.895 – omkring $ 100 billigere end Galaxy Fold ved lanceringen.